Gość: camyk IP: *.chello.pl 14.12.03, 18:57 Lecisz w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mateusz Re: 24Styczeń. - Teneryfa IP: *.chello.pl 29.12.03, 11:29 uff.., liczyłem na Last Minute (od 24st-07lut 2004), a tu już dzisiaj 29 grudnia udało mi się złapać ostatnie 2 miejsca w samolocie z 4 wolnych w normalnej cenie. Zatem nie jest źle z turystyką zagraniczną w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sencha Re: 24Styczeń. - Teneryfa IP: *.kapsch.com.pl / *.kapsch.com.pl 29.12.03, 12:07 Mateuszu, czy jedziesz z Ecco? Możesz zdradzić czy normalna cena to 2500 zł na głowę. Ja też liczyłam, że może w last minute bedzie taniej ale nic z tego. Mniej lotów więc i mniej wolnych miejsc. Wchodziłeś na miedzynarodowe strony Teneryfy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: 24Styczeń. - Teneryfa / Do: Sencha IP: *.chello.pl 29.12.03, 12:45 Lecę na 2tyg. ze Scan Holiday'em. Byłem zadowolony z ich obsługi na Krecie i Gran Canarii a pozatym zyskuję parę słonecznych, cieplutkich godzin na Teneryfce dzięki wczesnemu wylotowi z Warszawy o 6:30 (o 13-ej Reina Sofia). Nie wiem czy 2500 za tydzień, czy może 2 tyg. Z rozsądnego punktu widzenia jeśli wliczysz przelot na dystansie 4092km w obydwie strony, transfery, hotel wraz z obsługą, śniadanie i obiadokolacje, to moim zdaniem należy przymrużyć oko na niedociągnięcia w standardzie położenia hotelu i wnętrz odbiegających od tych, które można podpatrzeć na filmach kanału erotica itp., i cieszyć się, cieszyć się rajskim klimatem. Przyznam się, że pierwszy raz straciłem parę złotych na oczekiwaniu na super ofertę. Ceny podskoczyły przed samymi świętami, myślałem, że to przejściowe. Niestety dziś to sprawdziłem, zwyczajnie mój termin wylotu zszedł jak świeże byłeczki (na inny nie mogę sobie pozwolić - praca). Sencha, no pewnie, że wchodziłem. Przewertowałem internet gruntownie w temacie Teneryfy. Kiedy lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sencha Re: 24Styczeń. - Teneryfa / Do: Sencha IP: *.kapsch.com.pl / *.kapsch.com.pl 30.12.03, 09:36 Lecimy 3 stycznia na 2 tyg ;))) Niestety nocnym lotem. Najważniejsze, że 2 tyg będę się naświetlać ;))) Nasz klimat jest beznadziejny ani śniegu ani słońca. brrrrr. Ja tez się już nabiegałam po zagranicznych serwisach codziennie sprawdzam pogode ;))) oby do soboty ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Teneryfa / Do: Sencha... :-))) IP: 195.117.159.* 30.12.03, 09:44 A czy na ten wątek też już zaglądałaś : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=2843088&a=4186459 (ten post i następne) ?... :-))) Może Ci się przyda. Pozdrawiam bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camyk Re: 24St. - Teneryfa IP: *.chello.pl 29.12.03, 13:05 Ciekawe jacy ludzie wybierają się w tym terminie? Miałem nieciekawe doświadczenie wracając z rodakami z GranCanaria. Panowie tzw. kolesie, w garniturach (ze słomą w butach), po 130kg. wagi, upili się w sztok w samolocie i zaczęli rozrabiać. Skończyło się na przymusowym lądowaniu na Majorce i interwencji tamtejszej policji. Odpowiedz Link Zgłoś