Gość: zeb IP: 94.229.83.* 13.07.09, 20:49 proszę o wskazówki, jak wygląda opalanie się topless lub kompleksowo na tamtejszych plazach ,czy nie nie budzi to jakiegaś zgorszenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: an Re: plaże fkk loret de mar IP: *.Red-81-44-148.dynamicIP.rima-tde.net 13.07.09, 21:34 odpowiadam prosto z lloret bo tu wlasnie jestem na wakacjach i siedze w kafejce z wifi. topless zupełna normalka, opalają się tak kobiety w każdym wieku, z kazdego rodzaju i rozmiaru biustem - niestety :))))) jestem kobietą ale mnie też razi biust do kolan. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeo Re: plaża Lloret de Mar IP: *.gorzow.mm.pl 14.07.09, 09:24 Potwierdzam . Własnie wróciłem z Lloret . Jest to zjawisko normalne na plażach ( Costa Brava ). Nie tylko leżące i opalające się ,ale spacerujące po plaży i kąpiące.A tak naprawdę to komu to przeszkadza , przecież nie gapisz sie cały czas. To nasz kraj "moherowy" jest zacofany. A "normalni" turysci z Polski zachowują sie "normalnie" na plażach w "normalnych " krajach.Pozdrawiam i miłego pobytu w Lloret już tęsknię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeb Re: plaża Lloret de Mar IP: 94.229.83.* 14.07.09, 19:55 A jak wygląda sprawa naturyzmu gdzie plaza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: plaże fkk loret de mar IP: *.as.kn.pl 14.07.09, 20:55 plaza nazywa sie Laboadella , tu masz mapki gdzie sie znajduje - jest tak piekna i romantyczna (zatoczki w sklach0 ze ma nawet swoja wlasna strone es.geocities.com/calaboadella/localitzaciocast.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trokrz Re: plaże fkk loret de mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 23:00 Najpiękniejsza plaża to plaża do boadella. Właśnie przyjechaliśmy z hiszpanii.Plaża jest dla wszyskich toples, naturyści itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś