Dodaj do ulubionych

Naczyniak płaski

17.02.06, 13:58
Mma 14 lat i mma od urodzenia na czole naczyniaka płaskiego. Na poczatku
lekarze zapewniali moją mamę, że powinien zejść, lecz efektów żadnych.
Zdecydowałyśmy się na usunięcie. Mam pytanie jaka metoda jest najlepsza i
jake sa efekty oraz ile wynoszą koszty zabiegów. Prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • viola502 Re: Naczyniak płaski 17.02.06, 14:31
      Ja ci moge doradzic laser v-star photogenika w sharley sama borykam sie z
      naczyniakiem kiedys jezdiłam kilka lat do Łodzi na lasery niestety
      bezskutecznie. Od dłuzszego czasu jezdrze la laser do warszawy w "sharley"
      naprawde jest to skuteczny laser po nim sa takie slady tzn since ale one
      schodzą po 2 -3 tyg. ale efekty sa juz widoczne po 1 zabiegu staje sie bledszy,
      naprawde polecam bo z tego co wiem to sporo osob jezdi na ten laser z
      naczyniakami płaskimi efekty naprawde sa widoczne ten laser jest sprowadzony z
      USA naprawde skutkuje zreszta sama sie przekonasz. Koszty sa rozne zalezy od
      powierzchni naczyniaka najlepiej udac sie do pani dr Piwek bo ona bierze mniej
      200-300zł jesli jest mały to nawet nie całe 200zł ale robi dokładnie i
      wszedzie, natomiast do pana doktora kiedys jezdziłam i on brał o wiele wiecej
      wiec lepiej do dr Piwek.
      pozdrawiam
      • czuczilek Re: Naczyniak płaski 17.02.06, 20:00

Ja również podpisuje się rękami i nogami pod tym co napisała Viola502 :-)) Też
        jeżdże do Sharleya do dr Anny Piwek-sympatyczna kobieta :-) ja płace 150 zł za
        każdy zabieg...ale jak napisala koleżanka to ta cena sie waha-zapewne od
        wielkości naczyniaka.Zabieg nie jest bolesny...nieprzyjemny-ot co:-) ale warto
        troszke pocierpieć by później cieszyć się łądną buzią:-) jakiej wielkości masz
        tego naczyniaka? Od razu powiem że konieczne jest wykonanie kilku lub nawet
        kilkunastu zabiegów-żeby nie było rozczarowania i zniechęcenia....ale efekty
        widać po pierwszym zabiegu :-)
        jak jakieś pytania dawaj śmialo-z miłą chęcia odpowiem i doradze. Pozdrawiam
        Aaga
    • arras-k Re: Naczyniak płaski 18.02.06, 22:47
      A jak wyglada twój naczyniak?Pokrywa całe czoło czy tylko jakąś jego częśc?
      Maleństwo ma już...
      • xxxxxx25 Re: Naczyniak płaski 21.02.06, 09:01
        zajmuje ok. 1/4 powierzchni czoła. A co jest lepsze usówanie laserem, czy
        operacja plastyczna?
        • czuczilek odp 21.02.06, 09:13
          Wiesz ...moim zdaniem mamy teraz dostęp do tak dobrych laserów że nie ma sensy
          zawracac sobie głowy operacją plastyczną!!!!
          operacja to operacja...blizna zostanie a po laserze nie...no ale przy laserze
          na efekt trzeba dłużej poczkać...trzeba być cierpliwym ale myśle że to sie
          oplaci :-) a operacja...no cóż ja odradzam tym bardziej ze to nie jest wcale
          duży naczyniak!!!
          Usuwałaś już czymś czy dopiero zamierzasz? jakiego koloru jest Twój naczyniak???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka