Gość: cody IP: *.arlngt01.va.comcast.net 18.02.04, 21:40 Czy chce ktos jechac samochodem lub autobusami z wschodniego na zachodnie wybrzeze? Planuje to robic jak najdluzej sie da. Jesli ktos ma ochote na taki Road Trip to niech sie zglosi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomson Re: From East to West Coast IP: *.ipt.aol.com 19.02.04, 03:21 wiem ze uscitizen@gazeta.pl wybiera sie w podroz tylko jak bys go gdzies po drodze zgubil to byloby dobrze tomson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka UScitizena Re: From East to West Coast IP: 195.13.39.* 19.02.04, 10:18 Sorry ale moj syn bez opieki nie moze jechac --przykro mi --nie moge go puscic samego. Odpowiedz Link Zgłoś
marekdudzik Re: From East to West Coast 19.02.04, 21:39 Gość portalu: Matka UScitizena napisał(a): > Sorry ale moj syn bez opieki nie moze jechac --przykro mi --nie moge go puscic > samego. Prosimy cie mamo o pozwolenie. Niech wyjedzie choc raz ze swojej piwnicy i zobaczy troche swiata. A jak zginie mu sie sie po drodze to zrobi sie wszystkim lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: From East to West Coast 20.02.04, 01:35 Moze bym i pojechal z Toba, jak by mi sie oplacilo. Ile dajesz? Minimmum $300 na dzien plus hotele. SP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: From East to West Coast IP: 213.199.253.* 07.03.04, 10:13 jestesmy zaintereswoani, tzn. ja i moj facet, palnujemy wyjazd na 3tygodnie. co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś