Gość: Karol IP: *.elknet.pl / 212.244.162.* 15.05.04, 14:30 Mam pytanie. Na wakacje chce leciec do NY. Co sie dzieje kiedy juz wyladuje na lotnisku? Jaka jest cała procedura? Mam wize turystyczną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monia Re: Lot do USA IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 15.05.04, 14:37 www.usa.info.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=303 Przesledz caly ten watek, mam nadzieje ze cos sie przyda! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Lot do USA IP: *.ebola.lublin.pl / 213.17.179.* 15.05.04, 20:28 wychodzisz z samolotu ustawiasz sie w weilka kolejke do odprawy..wizowo-paszportowej:) jak masz turystyczna to wbijaja ci pieczatke na ile mozesz zostac..moze to byc wiza tez na miesiac!czasami odpowiadasz na pytania..co ,po co i dlaczego..no i skanowanie calego organizmu:) zartuje,oczko i palec!a jak masz juz pieczatke to idziesz odebrac walizy i zabierasz sie ztego lotniska...generalnie moze to wszystko zabrac ci sporo czasu,wszystko zalezy od farta,ale tak kolo 2h od wyladowania czasami nawet to moze wszystko trwac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Lot do USA IP: *.elknet.pl / 212.244.162.* 15.05.04, 22:36 Dzieki za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś