Gość: ja Re: Newark - poznam kogoś fajnego :-) IP: *.blt.pl / 80.51.250.* 27.05.04, 23:08 no to witaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soon ! Re: Newark - poznam kogoś fajnego :-) IP: 81.21.200.* 27.05.04, 23:15 Ciekawe koleszko ,że Twoje IP jest z Polski . Jak chcesz robić z kogoś durnia to uciekaj gdzie indziej ! Mimo to pozdrawiam :-). Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: Newark - poznam kogoś fajnego :-) 30.05.04, 07:18 a co zlego w tym, ze ip kolegi jest z Polski? piszesz, nie podajac nawet czy jestes kobita, czy facet, koleSZko, ze poznasz kogos fajnego. kolega odpisal, a ty do niego z ryjem. napisales(as) wyraznie, ze poznasz kogos fajnego. gdzie tam byla mowa o Polsce, albo NIE Polsce? i nie pisz, ze slowko 'newark' mialo na celu okreslenie zasiegu zainteresowania. jak JA jestem zainteresowany poznaniem kogos w Swidnicy, pisze 'Swidnica - poznam kogos fajnego ze Swidnicy'. przy tym pozdrawiam CALA Swidnice. szkoda wlasciwie, ze odpisuje na tak durny post i trace swoj cenny czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soon ! Re: Newark - poznam kogoś fajnego :-) IP: 81.21.200.* 30.05.04, 15:44 > a co zlego w tym, ze ip kolegi jest z Polski? piszesz, nie podajac nawet czy > jestes kobita, czy facet, koleSZko, ze poznasz kogos fajnego. kolega odpisal, a Bo było debilu skierowane do ludzi z NEWARK - czytaj dokładnie a jak nie to odpłyń . też żałuje ,że na niego odpisujesz . Kieruje to pytanie do ludzi inteligentnych , którzy doskonale wiedzą ,że bez powodu nie pisze Newark . Ozn. to,że poszukuje ludzi z NEWARK . Sorry koleś ale nie biore odpowoedzialności za takich tępaków jak Ty . > ty do niego z ryjem. napisales(as) wyraznie, ze poznasz kogos fajnego. gdzie > tam byla mowa o Polsce, albo NIE Polsce? Tępaku w temacie wątku , ile Ty masz lat , pięć ? > i nie pisz, ze slowko 'newark' mialo na celu okreslenie zasiegu > zainteresowania. jak JA jestem zainteresowany poznaniem kogos w Swidnicy, > pisze 'Swidnica - poznam kogos fajnego ze Swidnicy'. przy tym pozdrawiam CALA > Swidnice. To po hu.. piszesz na początku "Świdnica" - nie wystarczy : "poznam kogoś fajnego ze świdnicy?" - debil jesteś i tyle . > szkoda wlasciwie, ze odpisuje na tak durny post i trace swoj cenny czas... Zgadzam się szkoda . Jak byś koleś cenił swój czas to byś nie czytał postów , które cię nie dotyczą . Ale po Twoich tekstach , myśle ,że Twój czas może być cenny , ale na pewno nie pod względem finansowym - bo burak z ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: Newark - poznam kogoś fajnego :-) 30.05.04, 20:09 na kilka LOGICZNYCH uwag z mojej strony od razu wyskakujesz z ryjem i wyzywasz mnie od tepakow i debili. w ktorym rynsztoku uczyles sie tej 'kultury'? czy w tym samym rynsztoku uczyles sie ortografii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Newark - poznam kogoś fajnego :-) IP: *.blt.pl / 80.51.250.* 27.05.04, 23:09 no to witaj..:) Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Pytania?? 30.05.04, 08:00 1. Czy ty jestes chlop czy baba? 2. Czy ty jestes fajny/fajna i co to znaczy 3. Kto pierwszy placi za pierwsz kawe / kolacje / lunch 4. Skad ma byc ten/ta "fajny(a)". SP Odpowiedz Link Zgłoś
jj19 Ktory Newark? 30.05.04, 08:14 W Kalifornii, Ohio, Mass., Delaware, New Jersey? Uscislij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soon ! Re: Ktory Newark? IP: 81.21.200.* 30.05.04, 15:48 W NJ . Nie poszukuje nikogo w celach matrymonialnych , ani biznesowych :-) . Che po postu milo spedzic czas, pogadac czasami itp. A dozartym koleszkom czy kolezankom mowi : nie jestem zainteresowany ani rozmowa , nawet czytaniem waszych postow , wiec odplyncie stad ! Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: Ktory Newark? 30.05.04, 20:13 uhu, w takim razie bedziesz pisal posty sam do siebie, chamie, i sam ze soba 'milo' spedzal czas, bo nikt nie chce mniec do czynienia z czyms takim, jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soon ! Strasznie dożarty koleszka z Ciebie . IP: 81.21.200.* 30.05.04, 20:38 Drogi "gdotb" wybacz moją opinie na Twój temat , masz racje zachowałem się nieładnie nazywając Cię tumanem itp. Może nim nie jesteś . Proszę opuść ten wątek i nie pokazuj się więcej , chyba ,że uważasz ,że jest on adresowany do Ciebie . Jak tego nie zrobisz oznacza to ,że chcesz mnie poznać . Jeżeli tak jest to zacznij rozmowe od nowa . Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś