Dodaj do ulubionych

USA i Kanada

IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.06.13, 01:38
Mam zamier sie wyprowadzic do Kanady stan Ontario .Ameryka mnie zaczyna dzialac na nerwa slyszalam ze tam mniej kryminalistow .Co mam zrobic i jak zalatwic zeby zostac legalnym rezydentem ? czy potrzebuje zaproszenie ? jak jest z praca .
Obserwuj wątek
    • edd.y Z wkurzajacych Stanow do cudownej Kanady 27.06.13, 04:35

Czesc kryminalistow tez przeniosla sie do Kanady. Kryminalnosc w Kanadzie wzrasta
      w ostatnich latach. Byc moze to tylko amerykanscy kryminalisci na goscinnych wystepach.
      Przegladnij statystyki: www.cbc.ca/news/canada/story/2012/07/24/crime-stats-canada.html Jakich przestep boisz sie najbardziej? Gwalty i molestowanie wzrosly.
      Kradzieze zegarkow spadly. W Stanach 70% wszystkich morderstw popelniono przy
      pomocy broni palnej. W Kanadzie tylko 30%. Wybranym narzedziem zbrodni w Kanadzie
      jest noz. Wolisz zginac od noza? Zastanow sie czy warto sie przeprowadzac. Kanada jest
      jak widac biedniejszym krajem.

W jakiej branzy chcesz pracowac? Zdajesz sobie sprawe, ze w Kanadzie zarobki sa
      mniejsze i dolar kanadyjski jest mniej warty.
      • Gość: jackk3 Re: Z wkurzajacych Stanow do cudownej Kanady IP: *.abhsia.telus.net 30.06.13, 19:45
        No to z tymi zarobkami to pojechales kolego! Fantasta z ciebie. Poza tym trzeba jeszcze ta prace miec.
    • saturn5 Re: USA i Kanada 27.06.13, 22:57
      Jedz koniecznie i tym samym zwolnisz miejsce dla Kanadyjczyka ktory chce sie przeniesc do USA. ;);)
    • Gość: info Re: USA i Kanada IP: *.hsd1.fl.comcast.net 30.06.13, 06:47
      Uzyj szarych komorek i zamieszkaj z dala od kryminalistow i nie bedziesz meczyc sie w swoim pelnym czarnych typow getcie :) A w zasadzie to jedz do tej Kanady, nic tutaj po nieuzytecznym geniuszu, zadna strata, zaden zal.
      • Gość: info Re: USA i Kanada IP: *.hsd1.fl.comcast.net 30.06.13, 06:54
        Przeczytalem jeszcze raz, zeby zrozumiec ten Twoj infantylny belkot. Mieszkasz w stanach i nadal nie wiesz, ze w Kanadzie sa prowincje a nie stany jak w USA.:)) Po drugie, tylko dupek moze myslec, ze na wjazd z USA do Kanady potrzebna jest wiza:) Teraz juz wszystko jest jasne z kim mamy do czynienia, wracaj do mamusi zeby nauczyla Cie wiazac buciki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka