Dodaj do ulubionych

Transport zwlok do Polski

24.07.13, 15:09
Kochani, szukam sprawdzonej firmy, która zajmuje się transportem zwlok do Polski, a dokladniej do Warszawy. Do tej pory znalazlam firme Bongo, czy ktos korzystal z jej uslug? To jest pilna sprawa, wiec odpowiadajcie jak najszybciej.
Obserwuj wątek
    • maulidkon Re: Transport zwlok do Polski 14.01.14, 14:23
      Polecam firmę LUTO
    • 8uslugipogrzebowe Re: Transport zwlok do Polski 04.01.15, 15:14
      (+48)511267490 www.redrosa.pl Przewoź zmarłych do Polski. Proponujemy Państwu naszą pomoc związaną z transportem osób zmarłych z zagranicy do Polski. Wiedząc jak ciężkim przeżyciem jest dla Państwa śmierć bliskiej osoby usługę swą wykonujemy kompleksowo (dokumentacja tłumaczenia) oraz najtaniej ze wszystkich firm w naszej branży. Udzielamy bezpłatnie wszelkich informacji w przypadku śmierci za granicą.
    • 11marylka Re: Transport zwlok do Polski 28.03.15, 14:08
      Polecam firmę GLOB - załatwili wszystko bardzo sprawnie i za rozsądne pieniądze. Tel. 604 559 569
    • poruter Re: Transport zwlok do Polski 09.08.16, 14:13
      Może spróbuj do firmy Jakubisiak. Mają szereg różnych usług, widziałam też o transporcie zwłok. Polecam popytać, ceny mają naprawdę dobre. I bardzo pomagają z organizacją pogrzebu, z wszystkimi formalnościami, trumną itd.
      • vermieter za późno, zwłoki się całkowicie rozłożyły 11.08.16, 13:46
        :D
    • karoskorupska Re: Transport zwlok do Polski 27.05.20, 14:32
      Polecam Park Pamięci bo prowadzą usługi pogrzebowe w pełnym zakresie - od transportu po pochówek. Usługi prowadzone 24h we Wrocławiu. Firma bardzo rzetelna i śmiało mogę ją polecić.
      W mojej sytuacji musiałam przetransportować zwłoki z drugiego końca Polski i nie było to dla Parku Pamięci żadnym problemem. Transport zwłok
    • adamciurko Re: Transport zwlok do Polski 04.01.21, 12:40
      Zdecydowanie polecam firmę Anielski Orszak. Firma specjalizuje się w międzynarodowym transporcie zmarłych, sprawę załatwili szybko, zaoszczędziłem przy tym sporo pieniędzy ponieważ dom pogrzebowy zażądał bardzo wygórowanej kwoty. Wysyłam kontakt do strony anielski-orszak.pl/kontakt/
    • tomaszkrzan69 Re: Transport zwlok do Polski 20.04.21, 13:00
      Polecam firmę Anielski Orszak zajmującą się międzynarodowym transportem zwłok. Musiałem skorzystać i dzięki ich pomocy sprawa sprowadzenia zwłok z UK odbyła się bardzo sprawnie.
    • bliski001 Re: Transport zwlok do Polski 26.06.22, 23:07
      Zdecydowanie polecam firmę the end międzynarodowe usługi pogrzebowe. www.theend.com.pl
      Pomogą w każdej sytacji, wyjaśnią o co chodzi i pokierują dokładnie od a do z.
      Telefon + 48 603 198 258, 609 246 938

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka