Dodaj do ulubionych

jesli ci sie nie uklada

20.12.13, 03:02
Jesli jestes w USA i nie uklada ci sie zycie tam gdzie jestes zapraszam do Kaliforni. Mi sie dobrze uklada w zyciu zawodowym. Nie za bardzo w zyciu osobistym. Moge pomoc wolnej matce sie ustawic w Poludniowej Kaliforni w zamian za pilnowanie spraw w domu i w gospodarstwie. Kontakt: jacektpl@gmail.com
Obserwuj wątek
    • mimi_chicago Re: jesli ci sie nie uklada 20.12.13, 21:37
      "(..)w zamian za pilnowanie spraw w domu i w gospodarstwie"..no juz bez przesady
      • jacektca Re: jesli ci sie nie uklada 21.12.13, 00:55
        > ..no juz bez przesad

No dobrze. mimi_z_chicago mnie rozszyfrowala. To sie przyznam. Potrzebuje kobiete na sex i zeby sie pokazac w towarzystwie. Nie mam umiejetnosci spolecznych. Inaczej bym poznal kobiete na zywo a nie oglaszal sie na Mamie w Stanach.

Jesli marzniesz tam gdzies w Chicago tu chodzimy w lekkim sweterku w zimie i pol nago w lecie. Jesli klepiesz biede tam gdzies w Nowym Jorku u mnie nie bedziesz musiala sie martwic o podstawowe wydatki i dach nad glowa. W Polskim ghetto w ktorym mieszkam jest wiecej dzieci i mlodzierzy niz doroslych. Wolna matka by byla mile widziana. Zapraszam.
        • amelka75 Re: jesli ci sie nie uklada 21.12.13, 06:53
          dawno juz nie bylo smieszniejszego postu, hahaha!!!
        • amelka75 Re: jesli ci sie nie uklada 21.12.13, 06:55
          umiejetnosci spolecznych na forum tez nie masz. daj znac jak kogos znajdziesz tym sposobem! lol
          • robak.rawback Re: jesli ci sie nie uklada 21.12.13, 17:48
            oj to albo ci sie dobrze zawodowo powodzi albo mieszkasz w getcie - te dwie opcje sie wykluczaja.
            • edytkus Re: jesli ci sie nie uklada 21.12.13, 18:06
              robak.rawback napisała:

> oj to albo ci sie dobrze zawodowo powodzi albo mieszkasz w getcie - te dwie opc
              > je sie wykluczaja.

no jak to, przeciez sam siebie tak opisals ;))
            • jacektca Re: jesli ci sie nie uklada 21.12.13, 20:01
              > oj to albo ci sie dobrze zawodowo powodzi albo mieszkasz w getcie - te dwie opc
              > je sie wykluczaja

Nie koniecznie. Nazywam to ghetto tylko dlatego ze duzo Polakow nas odwiedza. Dom jest duzy. Mozna powiedziec olbrzymi. Wiele ludzi tu mieszka. Mowi sie w domu po Polsku.
              • marcysiaw1 Re: jesli ci sie nie uklada 26.01.14, 02:29
                A mnie sie tam podoba takie ogloszenie hahah, przynajmniej chlopak szczery tylko czemu zes sie uparl koniecznie na samotna matke a nie na singielke?
                • edytkus Re: jesli ci sie nie uklada 26.01.14, 04:25
                  Moze samotna matka bardziej zdesperowana (i doswaidczona) bedzie, a singielka predzej od starego kawalera zwieje.
                  • jacektca Re: jesli ci sie nie uklada 26.01.14, 08:30
                    nie samotna tylko wolna matka
                    kawaler jest facet ktory nigdy nie mial rodziny
                    ja mialem i jestem po rozwodzie

wlasnie mysle ze wolna matka moze by byla nie tyle zdesperowana ile bardziej nastawiona na otoczenie ktore facet moze jej zapewnic
                    niektore sprawy mi ida w zyciu inne nie
                    sprawy materialne mi przychodza latwo zwiazki z kobietami nie
                    to nie znaczy koniecznie ze jestem kartoflem, wrecz odwrotnie

w kazdym badz ze razie i tak czy siak zadna nie odpowiedziala na ogloszenie
                    z tego tyklo wyszly dyskusje i wymiana pogladow

• edytkus Re: jesli ci sie nie uklada 26.01.14, 09:41
                      jacektca napisał(a):

> nie samotna tylko wolna matka

hmm, na czym polega roznica?

> w kazdym badz ze razie i tak czy siak zadna nie odpowiedziala na ogloszenie

najwyrazniej na forum brak samotnych, ups, wolnych matek. Poza tym tak w ciemno strzelac, moze dolacz zdjecie ;)
                      • jacektca Re: jesli ci sie nie uklada 27.01.14, 05:10
                        Samotnosc to stan psychiczny czlowieka. Mezatka moze sie czuc samotna. Wolna kobieta znaczy ze nie ma ogonka. Jest do wziecia.

Ja podalem swoj email: jacektpl@gmail.com Jesli chcesz widziec moje zdjecie napisz i ci wysle.
                        • edytkus Re: jesli ci sie nie uklada 27.01.14, 15:05
                          jacektca napisał(a):

> Ja podalem swoj email: jacektpl@gmail.com Jesli chcesz widziec moje zdjecie n
                          > apisz i ci wysle.

chciec moze i bym chciala, ale ja ani wolna, ani samotna, i w ciazy na dodatek ;)
                          • marcysiaw1 Re: jesli ci sie nie uklada 29.01.14, 04:50
                            A moze napisz chociaz w jakim wieku jestes, moze bede w stanie Ci jakos pomoc - nie to, ze wlasna osoba ale moze kogos Ci podsune :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka