urwis 21.10.04, 19:44 hej, jakich poieluch uzywacie? Pampersy chyba nie sa najlepsze ( sprawiaja wrazenie sztucznych), dupcia sie odparza. Moze znacie jakies inne firmy ktore maja bawelnmiane pieluchy. Dzieki, ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea_mama Re: pieluchy 21.10.04, 20:12 Uzywalam kiedys Huggies, ale one maja bardzo dziwny ten wklad w srodku i w efekcie zamienilam je na Pampersy, czasem White Cloud. Wg mnie sa OK. Odpowiedz Link Zgłoś
mmara Re: pieluchy 21.10.04, 22:55 Ja uzywam dla swojej niuni Pampers Cruisers i poki co nie zamienie ich na zadne inne. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: pieluchy 22.10.04, 03:11 Susie sika w pampersy swaddlers, czeka na nia paczka cruisers #3 przetstowalam luvs i huggies - do bani, sztuczne, sztywne a zasikane sa po prostu fatalne, zdecydowanie pampersy wygrywaja. moze ktos znalazl cos lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
xerius Re: pieluchy 24.10.04, 23:17 Ja uzywalam kiedys huggies supreme, pampersy obydwojgu dzieciom ranily pachwiny do krwi. Teraz Kamil uzywa od czasu do czasu easy ups pampersa, nie mam zastrzezen. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
urwis Re: pieluchy 25.10.04, 20:00 Brdzo dziekuje wszystkim za komentarze. Pampersy jednak gora! Trzeba sie do nich zatem przekonac:)) ewa Odpowiedz Link Zgłoś
dziewiec Re: pieluchy 26.10.04, 04:25 wszystko bedzie zalezalo, jak bedzie reagowalo dziecko. Chyba nie ma regul. Moje akurat nie mialo zadnych reakcji. Uzywalam Huggies kupowanych w wielkich paczkach w Costco, a amerykanskei Pampersy wydawaly mi sie za sztuczne. Z kolei w Polsce Huggies byly obrzydliwe, a Pampersy super. Odpowiedz Link Zgłoś