Gość: izabela IP: *.cable.mindspring.com 18.02.05, 05:02 poszukuje prawnika (mieszkajacego w okolicach Warszawy) doswiadczonego w sprawach emigracyjnych do Kanady z gory dziekuje za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: prawnik??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.02.05, 17:11 jestem prawnikiem, interesuje sie sprawami imigracyjnymi ..zwlaszcza procedura w przepisach imigracyjnych w Kanadzie. Niestety nie mieszkam w Wawie. Czy macie jakies konkretne pytania? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabela Re: prawnik??? IP: *.cable.mindspring.com 19.02.05, 02:33 czesc aga dzieki za odpowiedz...wlasciwie potrzebujemy pomocy w organizacji wszystkich potrzebnych dokumentow oraz ogolnej pomocy w sprawie o sponsorowanie. czy mozna sie jakos z toba skontaktowac inaczej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: prawnik??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.02.05, 20:48 mozemy sie zmowic internetowo, zalezy o co chodzi... ja np. znam zasade sponsorowania zony przez meza z wlasnego przykladu i na biezaco to sledze choc i inne przyklady nie sa mi obce, poniewaz tam an miejscu mam zamiar zdawac egzamin na konsultanta imigracyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
dru-zja Re: prawnik??? 11.01.15, 12:49 Możesz skorzystać z usług jakie oferuje Pan Piotr Turowicz, z pewnością Ci pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek6546 Re: prawnik??? 19.11.16, 18:04 W wielu sprawach równie pomocny co adwokat często okazuje się być radca prawny. Przekonałem się o tym na własnym doświadczeniu. Polecam pana Turowicza. piotrturowicz.pl Odpowiedz Link Zgłoś