del4 08.11.05, 14:42 Mozna zalatwiac pobyt staly v Canad... na tours... vise? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w357 Re: Ile, qrwa, razy? 08.11.05, 17:29 dre6 napisała: > Nie! _______________________________ Ale on nie chce takiej odpowiedzi !!! TAK OCZYWIŚCIE MOŻNA!!! Tylko nie zapomnij powiedzieć urzędnikowi Immigration na granicy, że masz zamiar zostać na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: Ile, qrwa, razy? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.11.05, 17:40 Mam ciotke i kuzinki v Canadzie(CAD CITIZENS)(nie mogą mnie sponsorowac poniewasz mam juz 23lata,jako skilled worker tez nie moge-(bo nie mam EXPERIENCE v mojim zawodzie-v tym roku zakonczylam studia) Moge jehac na toursit visa...do canady i na miesciu szukac legalna prace? i ustapic o ->(WORKER VISA)znalesc employer...i skladac papiery tam? ... prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
dre6 Re: Ile, qrwa, razy? 09.11.05, 21:45 Gość portalu: frodo napisał(a): "...kuzinki...Canadzie...poniewasz... mojim...jehac..." Studia ukonczylas? Nie zartuj, qrwa, nie zartuj. Nie przyznawaj sie do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soup Nazi Re: Pobyt staly CANADA IP: *.sympatico.ca 09.11.05, 18:25 del4 napisała: > Mozna zalatwiac pobyt staly v Canad... na tours... vise? Mozna. Zalatwiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: Pobyt staly CANADA IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.11.05, 23:44 Hey Sorry people...if i caused you any inconveniece.Peace OuT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banita_Canada Re: Pobyt staly CANADA IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.11.05, 00:17 qrwa, i kolejna ustrzelona. Za1ebisty wynik mamy panowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: del4 Re: Pobyt staly CANADA IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 10.11.05, 11:26 YOU ALL ARE VERY FRIENDLY! :) .... keep it up! Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Pobyt staly CANADA 10.11.05, 18:23 Hmmm. To we Wrocławiu wszyscy piszą "drukowanymi" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: Pobyt staly CANADA IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 16:24 Nie zupelnie bo po polsku to mu zupelnie nie idzie a po angielsku to pewnie przepisal z jakiejs gazety, a tam bylo drukowanymi Odpowiedz Link Zgłoś