ewap_mama_alexa 09.02.06, 15:42 Edyta, wiesci z Arkadelphia trafily na pierwsza strone sekcji Nation&World naszej gazety - "Woman saves chicken with mouth-to-beak resuscitation"! Nawet zdjecie zamiescili... :))))) Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkus Re: News from Arkadelphia, Arkansas 09.02.06, 17:08 to byla moja reakcja na usta-dziob, wiem ze o inna Edyte chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
edytais Re: News from Arkadelphia, Arkansas 09.02.06, 19:12 Ja bym kurczaka nie ratowala tylko dala na rosol lub pieczen, im mlodszy tym rosol lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
edytais Re: News from Arkadelphia, Arkansas 09.02.06, 20:49 inne wiesci to poszukuja osobnika, ktory grasuje po miescie i obdziera ze skory zwierzeta szczegolnie psy. Jest nagroda 15,000 za znalezienie odpowiedzialnej za to osoby. Poza tym to rzeczywicie sie tu nic nie dzieje. W wiadomosciach wieczornych pokazuja historie psa potraconego przez samochod i jego wyjazd do szpitala itp. Troche nudno, ale wole takie wiadomosci niz te z St.Louis, gdzie codziennie sie cos dzialo smiertelnego: wypadki, zastrzelenia, zadzgania itp. Odpowiedz Link Zgłoś