dagst 14.08.06, 10:06 jak wybrac przedszkole dla dziecka w n.y?? nie koniecznie w polskiej dzielnicy.jak jest z wami jak wybrałyscie i ile wczesniej trzeba dziecko zapisac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagst Re: n.y. przedszkole 18.09.06, 21:47 czy nie mam mam z N.Y, ktorych dzieci chodza do przedszkola?? napiszcie jak jest w tych polskich przedszkolach..zajecia...godziny.. pozzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
esack Re: n.y. przedszkole 18.09.06, 22:43 Moj syn chodzi do przedszkola amerykanskiego (ma 2 lata), szukac trzeba zaczac kolo pazdziernika, zeby dziecko przyjeli na nastepny rok od wrzesnia (tak bylo w naszym przypadku). Odprowadzam go na 9:00, a odbieram o 11:50. Pozdrowienia, E. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: n.y. przedszkole 19.09.06, 01:05 ja zwiedzilam z 10 okolicznyc / i nie przedszkoli, najciekawsze, najlepiej urzadzone z gotowaniem,muzykowaniem, rytmika, wlasnym ogrodkiem etc bylo polskie przedszkole na greenpoincie i chociaz nam jest zupelnie nie po drodze jednak wozimy tam nasza 2,4 letnia zazule. chodzi od wrzesnia na 9am zostaje do 4pm. przyjela sie swietnie, wyraznie lubi to miejsce i dobrze sie tam czuje a ja moge sie uczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: n.y. przedszkole 19.09.06, 01:06 zapomnialam- zapisalismy ja w grudniu zeszlego roku i w wiekszosci przedszkoli z takim wyprzedzeniem trzeba zapisywac. Odpowiedz Link Zgłoś
dagst SMYK 17.10.06, 17:37 Czy oze ktos wiec cos o tym przedszkolu?? Albo ktores z dzieci tam chodzi?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: aniutek napisalam na maila 17.10.06, 20:36 o kurcze.... czy ja Ci odpowiedzialam? pisalam do ogos na temat przedszkola ale nie pamietam czy to bylo do Ciebie, jesli nie to napisz na aniutek@mac.com, gazetowa poczte sprawdzam sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
dagst Re: aniutek napisalam na maila 18.10.06, 22:08 tak pisalas , ale o przedskolu Mis, a ja chcialaby wiedziec cos o SMYKU. pozdrawiiam Odpowiedz Link Zgłoś