amra 03.10.06, 13:12 Zapraszam do czytania, oceniania i podrzucania nowych wątków. -- a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amra Re: a to po co? 03.10.06, 15:33 By zebrać najfajniejsze wątki w jednym miejscu. Tak by nowi forumowicze nie szukali. Tym bardziej by nie zadawali po 3x tych samych pytań. I nie będzie miała/ a będzie miał;P Odpowiedz Link Zgłoś
revers3 powrot umundurowanej doopy , czyli... 03.10.06, 18:34 amra napisał: > By zebrać najfajniejsze wątki w jednym miejscu. Tak by nowi forumowicze nie szu > kali. Tym bardziej by nie zadawali po 3x tych samych pytań. > I nie będzie miała/ a będzie miał;P "my sie go boimy, na palcach chodzimy, jak sie zbudzi to nas zje" hehehe arma-ta, ze tez masz jeszcze czelnosc pokazywac swoja umundurowana doope na tym forum kto ty jestes aby dawac takie rady forumowiczom, podlym aparatczikiem cenzorem, ktory zniszczyl to forum miesiac temu? zadzwon do Michnika i poskarz sie, ze forumowicze nie chca pisac pod przymusem pod dyktando, albo otworze swoja 'Michnikowe Versy' i poszukaj paragrafu co zrobic kiedy nie mozna ludzi ani zastraszyc, przekupic ani zniszczyc? "CENZURA CENZURA CENZURA" Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: a to po co? 03.10.06, 21:03 Tylko bez tych krasawitści, błagam! Licho bierze na innych forach kiedy to trzeba za każdym razem rolować się w nieskończoność zanim dotrze się do prawdziwych NOWYCH wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 i tak to nic nie da IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:01 i tak beda zadawac pytania .......... Odpowiedz Link Zgłoś
amra Re: i tak to nic nie da 04.10.06, 09:01 Gość portalu: 69 napisał(a): > i tak beda zadawac pytania .......... Tak ale zamiast pisać użyj wyszukiwarki będziesz mógł powiedzieć: "zajrzyj do ABC forum":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? czy to funkcjonuje??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 00:09 poszedłen na link - najciekawsze miasta Kanady - i odesłało mnie do OGÓLNEJ strony wikipedii...... Odpowiedz Link Zgłoś
amra Re: czy to funkcjonuje??? 04.10.06, 09:00 Gość portalu: ??? napisał(a): > poszedłen na link - najciekawsze miasta Kanady - i odesłało mnie do OGÓLNEJ > strony wikipedii...... Działa... Poprawiłem link do wpisu. Okazało się że było i jedno za dużo;) Teraz wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś