26.06.07, 20:33
czy wiecie gdzie moge znalesc maly , taki w polskim stylu, za nieduze
pieniadze? Znalazlam jeden w sears, ale jest mega tandetny. Pol roku temu
kupilam fajny w BJs za 50$, ale oddalam go tesciowej, bo myslam, ze go tam
jeszcze znajde, a tu niespodzianka, skonczyly sie. Bardzo nielubie tych
wielkich maszyn tutejszych :(
Obserwuj wątek
    • edytkus Re: odkurzacz 26.06.07, 20:44
      tak sie jakos zlozylo ze kupuje odkurzacze Kenmore w Sears i jestem zadowolona.
      • beatamc Re: odkurzacz 26.06.07, 20:50
        masz na mysli te za ponad 400$? bo michodzi o te najtansze. Chcialabym cos
        znalesc do 100$. Nie musi to dobrze wygladac, aby tylko dobrze odkurzalo. Nie
        jestem fanka urzadzen domowych, wiec nie lubie na nie wydawac pieniedzy ;)
        • kisiulak Re: odkurzacz 26.06.07, 21:41
          Zobacz w Targecie.
        • edytkus Re: odkurzacz 27.06.07, 04:02
          beatamc napisała:

> masz na mysli te za ponad 400$? bo michodzi o te najtansze. Chcialabym cos
          > znalesc do 100$. Nie musi to dobrze wygladac, aby tylko dobrze odkurzalo. Nie
          > jestem fanka urzadzen domowych, wiec nie lubie na nie wydawac pieniedzy ;)

co Ty, w Sears mozesz sie targowac a jak jeszcze zrobisz zakupy w okresie jakiegos sale a do tego na
          zakonczenie wyciagniesz jakis kupon to na pewno nie zaplacisz az tyle.
          • smerfetka104 Re: odkurzacz 27.06.07, 04:31
            Hej
            My ostatnio mielismy czyszczone dywany w calym domu i facet polecil nam ten
            wlasnie maly odkurzacz z walmartu

www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5663746
            powiedzial, ze uzywa go od 4 lat i nigdy nie mial lepszego!
            Jeszcze go nie kupilam bo nie mialam czasu...ale planuje kupic wlasnie ten...
            Mozesz spobowac a jak ci sie nie spodoba to zawsze mozesz oddac

pozdr!
          • beatamc Re: odkurzacz 27.06.07, 14:10
            ok, dziekuje za rady :)
            smerfetka104 ,niestety wole te w polskim stylu odkurzacze. Wydaje mi sie , ze
            tym nie udaloby mi sie siegnac wszedzie...ale sie pewnie myle :)
    • kashunda Re: odkurzacz 27.06.07, 15:51
      Moja mama ma obsesje na punkcie odkurzaczy(naprawde).Przez ostatnie dwa lata
      kupila 4 odkurzacze ,najbardziej zadowolona jest wlasnie z searsowego
      kenmora.Widzilam na ich stronie internetowoj nawet taki za $50.Ja mam dirt devil
      i go nie cierpie ,zaluje ze pozbylam sie mojej starej eureki.Czy ktos moze ma
      odkurzacz oreck ,czy naoprawde warty jest swojwj ceny.

• nanuk24 Re: odkurzacz 28.06.07, 04:28
        y ktos moze ma
        > odkurzacz oreck ,czy naoprawde warty jest swojwj ceny.
        >

jest! Uwazam ze jest to najlepszy odkurzacz.
    • a_dassuj Re: odkurzacz 27.06.07, 16:33
      Ja mam taki sam jak te w Polsce >Jest bardzo wygodny , marki philips.Dostalam w
      prezencie wiec nie wiem ile kosztuje.
    • aniutek Re: odkurzacz 27.06.07, 17:34
      na pewno ODRADZAM odkurzacz electrolux oxygene- mam go 2 lata, 4 razy byl juz w naprawie, jest
      ladny, maly, mocny ale do dupy !
      czekam az sie zepsuje raz jeszcze i kupuje Miele.
      • edytkus Re: odkurzacz 28.06.07, 04:43
        Ja kupujac obecny odkurzacz (tez musial byc carnister vacuum) koniec koncow wybieralam miedzy
        znanym mi juz z doswiadczenia Kenmore, Electrolux i Dyson. Te dwa ostatnie byly dwa razy drozsze
        ale Electrolux mial jak najgorsze opinie w internecie a Dyson ma przezroczysty zbiornik na kurz - ten
        na wystawie w Sears byl juz po paru prezentacjach i sam widok wzbudzal mdlosci. Jestem bardzo
        zadowolona z obecnego Kenmore, o wiele bardziej niz z poprzedniego (byl chyba z pierwszej serii wiec
        z czasem najwyrazniej dopracowano mankamenty)
    • happiest1 Re: odkurzacz 29.06.07, 21:12
      Ja kupilam w Targecie taki za 100$.
      www.target.com/gp/detail.html/sr=1-3/qid=1183144231/ref=sr_1_3/602-8765952-1795859?ie=UTF8&asin=B00008J4C7
      jest maly, podreczny i dobrze odkurza podlogi. Ja mam wszedzie panale wiec u
      mnie sie sprawdza, ale na dywany nie polecam.
      • jagoda_k Re: odkurzacz 29.06.07, 22:32
        happiest1 napisała:

> Ja kupilam w Targecie taki za 100$.

Tez kupilam ten sam odkurzacz w Targecie. Zanim jednak zdazylam go uzyc maz
        znalazl na Amazon identyczny za polowe ceny (przesylka za darmo). Jesli beata
        zdecyduje sie go kupic polecam najpierw sprawdzenie na Amazon.
        Ja takze jestem z niego bardzo zadowolona, ale przyznam, ze nie mam ani kawalka
        dywanu w domu :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka