Dodaj do ulubionych

prosze o porade

07.07.07, 10:59
musze wyslac paczke do USA; jak to zrobic najlepiej i najtaniej?
Obserwuj wątek
    • Gość: busiol Re: prosze o porade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:08
      tylko poczta polska ale priorytet wysylam regularnie i sie sprawdza ok 5 dni
      dohodzi na zachodnie wybrzeze
      • ciocia_ala Re: prosze o porade 07.07.07, 18:52
        Tak, Poczta Polska. Wyslane w poniedzialek w piatek odbieram w skrzynce.
        • Gość: tez.glupek Ciocia Klocia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:32
          Ciociu, spraw juz sobie okulary. Twoje odpowiedzi sa glupawe i nie na temat.
          Pczke odbierasz w skrzynce Polko-blondynko?
          • ciocia_ala Re: Ciocia Klocia. 08.07.07, 23:56
            Odbieram awizo w skrzynce. Byla to PRZENOSNIA. Wiesz, taka forma stylistyczna.

Twoja wypowiedz pelna madrosci rozjasnila sprawe. Dziekuje, Dobry Samarytaninie
            • Gość: tez.glupek Re: Ciocia Klocia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:36
              Ciociu, w wiekszosci twoje przenosnie sa zamglone tak jak twoje porady
              i sa czesto nie na temat. Spieszysz sie tak z odpowiedzia, ze nie czytasz
              dokladnie. Sens pytan umyka twojej uwadze. Zacznij pisac uwazniej i lepiej.
              Oczywiscie jezeli potrafisz :).

Pozdrowienia,
              tez.glupek
              • w5w7 wl wl 10.07.07, 01:20
                Ja bym wyslala tylko przez Pomaler, jest bezpieczniejszy niz Poczta Polska.
                Nie wiem gdzie mieszkasz, ale moze sprawdz biuro w Polsce najblizej Ciebie? Na
                tej stronie ostatnie pytanie i odpowiedz da Ci "namiary".
                www.polamerusa.com/faq.aspx
                • w5w7 Re: wl wl 10.07.07, 01:21
                  echhh..poplataly mi sie literki. Firma nazywa sie POLAMER. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka