wlwl 07.07.07, 10:59 musze wyslac paczke do USA; jak to zrobic najlepiej i najtaniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: busiol Re: prosze o porade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:08 tylko poczta polska ale priorytet wysylam regularnie i sie sprawdza ok 5 dni dohodzi na zachodnie wybrzeze Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_ala Re: prosze o porade 07.07.07, 18:52 Tak, Poczta Polska. Wyslane w poniedzialek w piatek odbieram w skrzynce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez.glupek Ciocia Klocia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:32 Ciociu, spraw juz sobie okulary. Twoje odpowiedzi sa glupawe i nie na temat. Pczke odbierasz w skrzynce Polko-blondynko? Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_ala Re: Ciocia Klocia. 08.07.07, 23:56 Odbieram awizo w skrzynce. Byla to PRZENOSNIA. Wiesz, taka forma stylistyczna. Twoja wypowiedz pelna madrosci rozjasnila sprawe. Dziekuje, Dobry Samarytaninie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez.glupek Re: Ciocia Klocia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:36 Ciociu, w wiekszosci twoje przenosnie sa zamglone tak jak twoje porady i sa czesto nie na temat. Spieszysz sie tak z odpowiedzia, ze nie czytasz dokladnie. Sens pytan umyka twojej uwadze. Zacznij pisac uwazniej i lepiej. Oczywiscie jezeli potrafisz :). Pozdrowienia, tez.glupek Odpowiedz Link Zgłoś
w5w7 wl wl 10.07.07, 01:20 Ja bym wyslala tylko przez Pomaler, jest bezpieczniejszy niz Poczta Polska. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale moze sprawdz biuro w Polsce najblizej Ciebie? Na tej stronie ostatnie pytanie i odpowiedz da Ci "namiary". www.polamerusa.com/faq.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
w5w7 Re: wl wl 10.07.07, 01:21 echhh..poplataly mi sie literki. Firma nazywa sie POLAMER. :) Odpowiedz Link Zgłoś