Gość: Artur IP: *.vf.shawcable.net 14.07.03, 09:41 Jak dlugo czeka sie teraz w Polsce na wize do Kanady? Czy ktos moze ostatnio zalatwial i czy wiecie moze jakie sa szanse dla studenta, ktory chce jechac turystycznie na pare miesiecy. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eli_7 Re: Wiza do Kanady 14.07.03, 16:20 wize dostajesz tego samego dnia, nie musisz sie umawiac na zadne terminy. Jesli jestes studentem i bywales za granica nie powinienes miec wiekszyc problemow. good luck Gość portalu: Artur napisał(a): > Jak dlugo czeka sie teraz w Polsce na wize do Kanady? > Czy ktos moze ostatnio zalatwial i czy wiecie moze jakie sa szanse dla > studenta, ktory chce jechac turystycznie na pare miesiecy. > Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Wiza do Kanady IP: *.vf.shawcable.net 15.07.03, 04:25 Dziekuje za odpowiedz. Chcialem jeszcze zapytac, na ile miesiecy moze byc przyznana wiza turystyczna do Kanady. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
eli_7 Re: Wiza do Kanady 15.07.03, 17:30 czesc ponownie to na ile dostaniesz promese wjazdowa w Ambasadzie w Warszawie trudno powiedziec, mozesz dostac na 2 tygodnie, 5 miesiecy, albo nawet rok czy dwa, wszystko zalezy od przedstawienia sprawy i podejscia konsula. Wize pobytowa dostajesz na lotnisku, mozesz ja dostac na 3 mce albo i 6 mcy, wiele zalezy od oficera imigracyjnego. Powodzenia. eli Gość portalu: Artur napisał(a): > Dziekuje za odpowiedz. Chcialem jeszcze zapytac, na ile miesiecy moze byc > przyznana wiza turystyczna do Kanady. > Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Wiza do Kanady IP: *.acn.pl / 10.67.3.* 18.07.03, 09:24 A kiedy się wybierasz do Kanady???Bo szukam kogos,kto bedzie lecial do Toronto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Wiza do Kanady IP: *.242.trytel.com 15.07.03, 18:13 Zycze powodzenia poniewaz przyznawanie wiz przez ambasade Kanady to "cyrk na kolkach". Wszystko jest zalezne tylko od humoru tzw. "oficera" (albo "oficerki"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Wiza do Kanady IP: 150.254.97.* 16.07.03, 08:21 Gość portalu: marco napisał(a): > Zycze powodzenia poniewaz przyznawanie wiz przez ambasade Kanady to "cyrk na > kolkach". Wszystko jest zalezne tylko od humoru tzw. "oficera" > (albo "oficerki"). Nieprawda. Wizę dostałam bez problemu, najwazniejsze to załatwić do ambasady odpowiednie dokumenty. Zaświadczenie o studiowaniu i odpowidadając że niedługo mam egzaminy i muszę wracac. Odpowiedz Link Zgłoś
aswywiadu007 Re: Wiza do Kanady 16.07.03, 19:27 wize dostalem na 6 miesiecy, jak inni, ktorzy dostali wtedy co ja. przy wjezdzie do kanady urzednik tylko mi przekreslil wize, wbil date wjazdu i juz. nie ma wbitej daty, kiedy mam sie stad wynosic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Wiza do Kanady IP: 150.254.97.* 18.07.03, 09:52 Jak dostałeś na 6 miesięcy to masz tylko tyle czasu, jak nie wpisali nic to masz szczęście, bo niektórzy wpisuje na lotnisku 1-3 miesięcu wylot z Kanady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Wiza do Kanady IP: *.vf.shawcable.net 24.07.03, 09:09 Pod koniec lipca ide do Ambasady Kanadyjskiej zalatwiac wize. Bede jechal do Vancouver. Pozdrowienia Artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Wiza do Kanady - do Miki IP: *.vf.shawcable.net 24.07.03, 09:13 Bedziesz mial(a) towarzysza do Toronto - w temacie "Do Toronto" :) Pozdrowienia Artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Wiza do Kanady - do Miki IP: *.acn.pl / 10.67.3.* 24.07.03, 09:38 Trzymam kciuki w takim razie i czekam z niecierpliwością:) Pozdrawiam Mika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoly Re: Wiza do Kanady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.03, 12:22 ja takze ide pod koniec lipca i wybieram sie do Vancouver koncem wakacji napisz kidy polecisz? Odpowiedz Link Zgłoś