Dodaj do ulubionych

praca w Vancouver

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.03, 02:51
Bardzo prosze o onformacje jak to jest z praca na czarno jezeli chodzi o
Kanade.Mam mozliwosc wyjazdu do Vancouver-czy znajde tam cos zeby chociaz
odrobic koszty wycieczki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kanadyjczyk Re: praca w Vancouver IP: *.vf.shawcable.net 24.07.03, 09:02
      Piotrek, to Ty?
    • Gość: bagata Re: praca w Vancouver IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.03, 10:23
      Wszystko zależy od tego jakiej pracy szukasz. W Van możesz isę wybrać do
      polskiej dzielnicy i tam myślę, że coś ci się uda znaleźć. Jeżeli chodzi o
      prace budowlane to też nie może być to trudne. Zawsze łatwiej jest jeżeli masz
      SIN kartę i zaczynasz z pozwoleniem i ubezpieczeniema później ciągniesz to
      dalej. Możesz też użyć czyjejść karty, jeżeli oczywiście ta osoba się zgadza,
      może to być ktoś z rodziny i wtedy podajesz się cały czas za tą osobę.
      Ja ze wszystkimi dokumentami szukałam pracy miesiąc, ale może uda się znaleźć
      ją wcześniej,
      powodzenia,
      bagata
      • Gość: johnny Re: praca w Vancouver IP: *.client.attbi.com 25.07.03, 06:56
        Problem jest tylko taki ze w Vancouver nie ma polskiej dzielnicy.
        Polacy sa porozrzucani po calym miescie
        • Gość: bagata Re: praca w Vancouver IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.03, 09:04
          Jest jedna ulica na której są polskie sklepy i polski ośrodek kulturalny :-)
          • Gość: wesoly Re: praca w Vancouver IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.03, 12:07
            Witam ponownie i bardzo dziekuje za informacje,jezeli chodzi o prace to
            naprawde moge robic wsztstko(nie kojazyc :-)),nie boje sie pracy fizycznej
            prawdziwa szkole dostalem w czeskich kopalniach gdzie pracowalem w brygadzie
            interwencyjnej i wiem jak to jest byc "czlowiekiem drugiej kategori".Napiszcie
            cos wiecej.Dzieki i pzdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka