alutkama 29.09.08, 18:34 moze ktoras z mam nie zbiera, chetnie przyjme. www.boxtops4education.com/AboutBoxTops/Products.aspx# Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytais Re: box tops 29.09.08, 21:44 Sorry, ja tez zbieram, ale u mnie kiepsko to zbieranie idzie, bo oprocz purely-o's to nic pudelkowego nie kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
alutkama Re: box tops 29.09.08, 23:23 ja jeszcze mam z podpasek i papieru toaletowego i chusteczek do nosa. Teraz jest aukcja, jak uzbierasz 30 x 10centow do konca pazdziernika to szkola dostanie 2 razy tyle. Wiec super uklad. Moze ktos ma na zbyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
alexls Re: box tops 30.09.08, 02:03 Poprosze na gazetowego o adres na jaki mam wyslac - kilka napewno sie znajdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: box tops 30.09.08, 03:35 Sprawdzilam, mam cztery kupony, moge wyslac. U nas nic takiego nikt nie zbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
alutkama Re: box tops 30.09.08, 06:53 juz wyslalam adres. Dziekuje Wam bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga_nj Re: box tops 02.10.08, 03:34 edytkus napisała: > Sprawdzilam, mam cztery kupony, moge wyslac. U nas nic takiego nikt > nie zbiera. Jasne ,ze zbieramy, przynajmniej w naszej szkole i kupujemy za to sprzet do gimnastyki:) Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: box tops 07.10.08, 20:08 jaga_nj napisała: > Jasne ,ze zbieramy, przynajmniej w naszej szkole i kupujemy za to > sprzet do gimnastyki:) ja nic takiego nie slyszalam ale w Alexandry szkole jak sie czlowiek sam nie zainteresuje to sie nie dowie. Widzialam na stronie Coca-Coli ze punkty z korkow tez mozna przeznaczyc na rewards dla szkoly. PS. Alutkama, jeszcze nie wyslalam ale uzbieralam wiecej niz cztery :) Jeszcze kazalam siostrze poszukac. A tak w ogole jak to dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
alutkama Re: box tops 08.10.08, 04:17 O coca coli nic nie slyszlam wiec nie moge sie wypowidziec. Ale box tops troche znam, bo zbieram juz od dawna dla szkoly. Szkola dosteje kase za kazdy kupon, przewaznie sa po 10 centow, ale zdarzaja sie po 50 centow. DO konca pazdzierniaka jest akcja podwojna, Szkola dostanie podwojna wartosc zebranych boxow. I tak jak ktos wspomnial wyzej szkola kupuje za to jakies sprzety itp. Jakies extra sprawy. Np. oplaca za autobusy ktore dowoza dzieci. Alexls, dziekuje ci za kupony. Mowilas ze mialas tylko kilka :P skad tyle nazbieralas :) Edytkus, dziekuje ci za kupony. Ja kupilam papieru toaletowego chyba na rok :) Jak w przyszlosci bedziecie mialy jeszcze jakies kupony to prosze pamietajcie o mnie :) A ja moge sie odwdzieczyc jedna przysluga, ale o tym napisze na priv. Dziekuje Wam bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: box tops 10.10.08, 08:04 dzisiaj wyslalam (a wlasciwie to wczoraj ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alutkama Re: box tops 30.09.08, 04:09 a moze ktoras z Was chce 10$ off do cartersa przy zakupach powyzej 50$. Mam jeden do oddania. Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: box tops 30.09.08, 19:30 Kaska ja nic nie mam, nic z tych rzeczy niestety nie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
magdziol18 Re: box tops 10.10.08, 19:06 znalazlam kilka napisz adres na maila,pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alutkama Re: Dziekuje Wam 20.10.08, 02:02 Chcialabym Wam bardzo podziekowac za kupony. Juz sa zaniesione do szkoly. Przy okazji dowiedzialam sie na co zbieramy w tym roku. Na jakis projektor. Mam nadzieje ze uda nam sie uzbierac. PTPA ma wiele pomyslow na to jak zarobic pieniadze. Mam nadzieje ze sie uda. Jezeli mialybyscie kiedys jakies kupony, to prosze pamietajcie o mnie :) Bede baaardzo wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
alutkama Re:alexls 22.10.08, 03:06 czy ty w sklepie z opakowan powycinalas same box tops? :) Taka ilosc. Dziekuje Ci bardzo. Ps. Moja oferta jest ciagle aktualna. Jak masz ochote na zakupy to daj znac. Odpowiedz Link Zgłoś
alexls alutkama;) 22.10.08, 15:41 a bo ja to taki zyletkowiec jestem;) A tak na serio, to nie jest tego az tak duzo. Uzywamy pieluszek i chusteczek i chusteczek nawilzanych na ktorych akurat te kupony sa. Przy Maluchu zuzywa sie to dosc szybko. Szkoda ze tyle tego wczesniej w koszu wyladowalo.... Odpowiedz Link Zgłoś