pas47 22.05.09, 14:01 Hej, wiecie moze gdzie moge kupic w Mtl piwko polskie? wiem ze kiedys gdzies sprzedawali i chcialam dla znajomego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: "pifko" pomocy :) 24.05.09, 17:19 czasami widywalam pojedyncze gatunki w sklepie Kreazy Kris, na Van Horne, niedaeko stacji plamondon, ale drogie jak masz kilka godzin wolnego lepiej przejechac sie do Ottwy, do beerstore, tam wiekszy wybor i ceny rozsadniejsze, tyle ze 2-3 godziny w jedna strone Odpowiedz Link Zgłoś
tuszek32 Re: "pifko" pomocy :) 24.05.09, 18:46 sklep Chopin na Decarie i MD na Des Sources pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
tuszek32 po pifko 24.05.09, 18:52 Po pifko najszybciej to do HAWKESBURY przy 40 w kierunku Ottawy Odpowiedz Link Zgłoś
pas47 super dzieki 25.05.09, 21:34 w MD pytalam nie bylo, Decarie sprawdze, a jak nie to sie kopne jutro do Ont. bo potrzebuje dla znajomego na srode :) dzieki sliczne Odpowiedz Link Zgłoś
pas47 Decarie :) 26.05.09, 00:02 dzwonilam i maja, fajnie, nawet nie wiedzialam ze maja koncesje ale to lepiej nie musze zasuwac do Ont. Odpowiedz Link Zgłoś
pas47 Re: Decarie :) 26.05.09, 14:19 Dzieki :), sama chetnie wypije bo dawno nie pilam, chociaz glownie dla gosci. Maz sie juz tak przestawil ze poza Budwiserem to swiata nie widzi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tuszek32 Re: Decarie :) 29.05.09, 02:52 Oj biedny Budwiser straszne siki za przeproszeniem.Juz chyba lepsze jest "Blue".Ale i tak jestem za europejskim piwem Beck,Tuborg,Stella,Heineken no i oczywiscie nasze polskie produkty. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
pas47 gusta i gusciki :) 29.05.09, 03:39 No ja nie trawie ani Becka, ani Heineken - gorzki :). W Pl pilam albo Lecha Mocnego, albo czeske piwa, one wlasnie bardziej przypominaja tutejsze, sa lekkie. Zreszta czlowiek tak rzadko pije ze trudno byc expertem. No a tutaj towarzystwo i tak raczej wysoko % tylko ze juz nie da rady jak kiedys :))). Odpowiedz Link Zgłoś
corrina mieszkalam troche w czechach-piwko tam najlepsze 26.06.09, 17:44 a tam wiadomo krolestwo piwa i tu najbardziej mi podchodzi corona,po innych mam bol glowy Odpowiedz Link Zgłoś