Dodaj do ulubionych

KONIEC 8 MIESIĄĆA!!!

09.09.04, 14:07
DZIEWCZYNY!
SAMA NIE MOGĘ W TO UWIERZYC, ŻE CZAS TAK SZYBKO PŁYNIE...DZIŚ ZACZYNAM OSTATNI 35 TYDZIEŃ 8 MIESIĄCA!!!KTO BY POMYSŁAL ZE DAM RADE?CIESZE SIE ZE POKI CO DZIELNIE SIĘ TRZYMAM , CHOC MARTWI MNIE ZE JEDNI SIE CIESZĄ A DRUDZY PRZEZYWAJA TRAGEDIE (ANUTECZEK), STRASZNIE TO ŻYCIE NIESPRAWIEDLIWE!!!
ZACZYNAM U SIEBIE DOSTRZEGAC OBJAWY PANIKI PRZEDPORODWEJ, BOJE SIE DOSŁOWNIE WSZYTKIEGO W DODATKU CORAZ GORZEJ SIE CZUJE, ALE NIE CHCE ISC DO SZPITALA, FASZERUJE SIE WSZYSTKIM CO MAM POD REKĄ..ZEBY TYLKO BRZUCH SIE TAK NIE STAWIAŁ...PONADTO DZIECKO CZUJE JUZ TAK NISKO JAKBY MIŁAO MI ZARAZ WYPASC...POPROSTU ZBLIZAM SIE DO PORODU OGROMNYMI KROKAMI!!!I JESTEM PRZERAZONAsmile PONADTO CHYBA W NASTEPNYM TYGODNIU LEKARZ ZADECYDUJE O SCIAGNIECIU SZWU!!!TRZYMAM ZA NAS WSZYSTKIE DALEJ KCIUKI, BADZCIE DZILENE JAK DOTYCHCZAS!!!
ANUTECZKU MOJ ANIOŁEK OBIECAŁ ZAOPIEKOWAĆ SIE TWOIM MALEŃSTWEM W NIEBIE, I SZEPNĄL MI NA USZKO ZE JESCZE BEDZIESZ SZCZESLIWA.....
ANIA
Obserwuj wątek
    • annjan Re: KONIEC 8 MIESIĄĆA!!! 09.09.04, 15:37
      Aniu, to cudownie, jesteście już oboje bezpieczni.... Super...tak Ci
      zazdroszczę - przede mną tyle nerwowych tygodni...

Co do porodu, szybko przejdzie a Tobie pozostanie Kochane Maleństwo o którym
      będziesz myślała - nic się nie martw napewno poryczysz się ze szczęścia a o
      bólu zapomnisz.

Życzę Ci szybkiego, łatwego porodu i daj znać co tam u Was smile)))

Dobrze że są tu takie optymistyczne wątki

Anka 10 tc
      Agatka ur. i zm.02-02-2004
    • kasicaz Re: KONIEC 8 MIESIĄĆA!!! 14.09.04, 12:09
      witam. Ja jestem w 6 miesiacu ciazy i wiesz co nie moge w to uwierzyc! boje sie
      wszystkiego: szpitala, porodu, czy dziecku nic sie nie stanie do slownie
      panika! Jak bede w twoim stadium to chyba oszaleje! Zycze powodzenia zwlaszcza
      na porodowce i aby toje malenstwo bylo zdrowe jak rybka. trzymaj sie .
      pozdrawiam
      • rendziak Re: KONIEC 8 MIESIĄĆA!!! 14.09.04, 12:45
        oj jak ja Ci zazdroszczęsmile
        u nas leci 29 tydzień a krązek bede miała zdejmowany dopiero w 37 tygodniu i
        prawdopodobne jest to, że niemal natychmiast po tym urodzęsmile czyli jeszcze 8
        tygodni przed nami........mam nadzieje , że wytrwamy dzielnie - i tak nie moge
        uwierzyć, że to już 29 tydzieńsmile
        trzymaj sie ciepilutko i daj koniecznie znać po porodziesmile przesyłaj zdjęcia
        maleństwa i nic sie nie bój- szybciutko zapomnisz o bólusmile
        aga + Staś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka