malomi 30.03.05, 19:07 W Wielki Czwartek 24 marca, o godz. 16 przyszedł na świat mój synek - Dominik 3500, 57 cm. Nie było łatwo, po ponad 25 godzinach wywoływania i porodu, w końcu zrobili mi cc. Moje szczęście nareszcie jest ze mną Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perissa Re: urodziłam:-) 30.03.05, 22:13 Malomi, hurra !! Gratuluję!! Duży chłopczyk! Życzę Wam obojgu zdrowia, sukcesów w karmieniu, braku kolki, i duuużo radości w relacjach mama-dzidzia ) Zajrzyj do nas na "Mamy po...". pozdrawiam Was serdecznie - Perissa. Odpowiedz Link
lilita Re: urodziłam:-) 30.03.05, 23:28 gratuluje;buziaczki dla ciebie ,synka i najblizszych Odpowiedz Link
golo25 Re: urodziłam:-) 31.03.05, 06:33 Malomi, gratulacje prosto z serca. Dużo zdrówka dla Ciebie i małego Dominisia. Odpowiedz Link
magia10 Re: urodziłam:-) 31.03.05, 06:35 Ode mnie też wieeelkie gratulacje Ale masz już fajnie Odpowiedz Link
mgg1 Re: urodziłam:-) 31.03.05, 07:36 gratuluje szczesliwej mamie tez Gosia i uparty maluszek 41 t. Odpowiedz Link
mala00 Re: urodziłam:-) 31.03.05, 10:04 Bardzo ci gratuluję.Dominik to piękne imię ,mój mąż też Dominik. Odpowiedz Link
anneau Re: urodziłam:-) 31.03.05, 11:31 GRATULACJE !!! Napisz malomi proszę w którym szpitalu Cię tak wymęczyli i czemu nie zrobili wcześniej CC? Jak się czujesz ? buziaki Odpowiedz Link
madziulec Re: urodziłam:-) 31.03.05, 17:54 GRATULUJKUJEMY!!!!! szkoda, ze sie tak musialas meczyc, ale na szczescie zle wspomnienia szybko gdzies uciekaja... Trzymam kciuki, by Dominis rosl zdrowo ))) Odpowiedz Link
moniao1 Re: urodziłam:-) 31.03.05, 21:16 hohoho dochodziły mnie wieści od Alany, ktora sie zamartwiala mocno..Dobrze, ze juz po, a juz wogole super, za Maluch zdrowy i Ty sie trzymasz.. Gratulacje wielkie Duzo sił i cierpliwości w macierzyństwie Odpowiedz Link
ania.silenter_exunruzanka Re: urodziłam:-) 31.03.05, 21:28 Serdeczne gratulacje)). Bardzo się cieszę pozdrawiam Odpowiedz Link
malomi dziękuje 01.04.05, 14:05 dziękuje Kochane za dobre słowa. Rodziłam w Orłowskim i dlaczego mnie tak przetrzymali to nie wiem. Wydaje mi się że od kiedy zmieniła się obsada i częśc lekarzy przeszła na Bielany, to nowa ekipa jest raczej zwolennikiem porodów naturalnych. Nie jestem lekarzem, więc trudno mi oceniać cy to dobrze czy źle. Wiem tylko że dwie dziewczyny które poznałam w szpitalu tak długo przetrzymali że wody już były zielone i jeden maluszek dostał zapalenia płuc a drugi jakiejś infekcji i musiał brać antybiotyk. Ja w każdym razie cieszę się że już po a teraz chodze z zamkniętymi oczami, bo trafił mi się wyjątkowo hałaśliwy egzemplarz:-0 Życzę wszystkim mamusiom i ich brzuszkom dużo uśmiechu i łatwego porodu Odpowiedz Link
moniao1 Re: dziękuje 01.04.05, 14:19 malomi....cos mi sie zdaje, ze w tym samym czasie lezalysmy w Orłowskiego..mi endo wycinali..a i annjan teraz tam rodzila..dokladnie tydzien temu wyszlam ze szpitala..A i Alan do mnie przchodzila i medrkowala gdzie to Cie polozyli...ja lezalam na IV pietrze - na ginekologii operacyjnej.. Odpowiedz Link
malomi Re: dziękuje 01.04.05, 15:11 ja na trzecim ale częto można mnie było spotkać na schodach bo latałam jak oszalała, żeby przyspieszyć poród A na ginekologii operacyjnej połozyli mnie po cesarce i tego zamego dnia zamknęli ginekologie do remontu. Odpowiedz Link
moniao1 Re: dziękuje 01.04.05, 15:41 widze ze w poprzedniej "wypowiedzi" literek pozjadalam co niemiara.. Chodzilo mi o Alane, a nie o jakiegos tam Alana bo byla u mnie dwa - trzy razy Kurde..przy mnie przywozili dziewuchy po cc..na jedyna sale czynna na operacyjnej..Minelysmy sie Bylam w szpitalu 21-24 marca..sie wiercilam zeby mnie wypuscili migiem, no i mecze sie teraz ze szwem w domu;/ pozdrowionka! Odpowiedz Link
malomi Re: dziękuje 01.04.05, 17:31 minęłyśmy się pewnie godzinowo. Ty wyszłaś 24, a mnie przywieźli tego dnia około 16.30. Leżałam z taką elegancką kobitką po jakiejś plastyce ginekologicznej. Szkoda że się nie spotkałyśmy. Ciekawe czy byśmy się zgadały co do forum Odpowiedz Link
moniao1 Re: dziękuje 01.04.05, 17:40 hehehe to rzeczywiscie sie minelysmy...zdaje sie ze zajelas "moje" wyrko..a ta elegantka to bardzo charakterystyczny znak rozpoznawczy...wyobraz sobie, ze dzien przed operacja krecila sobie papiloty, nie doleciala z lewatywka do toalety na czas, glupiego jasia wiela za wczesnie..i rozne takie A powiedz mi...na trzecim lozku powinna byla jeszcze lezec kobietka po cc, ktorej synek mial operacje w Instytucie - urodzil sie z niedomknietymi powlokami brzusznymi..wiesz cos moze?? ja bylam na etapie jak maluchowi jelitka wtlaczano do brzuszka...a poniewaz nie mam kontaktu z tamta Pania..nie wiem co z maluchem Odpowiedz Link
malomi Re: dziękuje 04.04.05, 10:54 to zanczy że zajęłam "Twoje" łóżko. Elegantka nadal kręciła papiloty, a dziewczyny na trzecim łóżku już nie było, pewnie przenieśli już na sale poporodową. Odpowiedz Link
nunu Re: urodziłam:-) 02.04.05, 10:54 Gosiu, gratulacje! Od dawna wygladalam wiadomosci od Ciebie. Odpowiedz Link