Dodaj do ulubionych

Czy są szczęśliwe ciężarówki które w dniu@mialy..

30.11.05, 19:52
...II bladą kreskę ciążową na teście? Boję się bo miałam blade przy ciąży
pozamacisznej(straciłam jajowód), przy pozostałych utraconych byly superowe
kreski. Mój rezultat jest bardzo smutny,lecz cudem jeszcze mam nadzieję:
4 ciąże i żadnego żywego dzidziusia. A latem straciłam synka Szymonka
wcześniaczka z 27 t.c...a wydawało się że będzie wszystko dobrze.
Jakoś wierzę, że teraz będzie czuwał nademną i fasolką, tylko nie wiem czy
ona jest??? jutro lecę na bHCG. Tempka dobra 37.1-ciążowa, @ ani śladu. Czy
któas z was miałą bladę kreski i ciąża była i się rozwijała??? pozatym ze
piersi lekko napięte niebolesne to nie mam innych objawów ciąży...
błagam piszcie i podtrzymajcie mnie na duchu...
ania
Obserwuj wątek
    • asiulka1976 Re: Czy są szczęśliwe ciężarówki które w dniu@mia 30.11.05, 20:04
      zbadaj bede i spokojnie, szukasz odpowiedzi na wielu forach ale my ci nie
      powiemy nic na 100% beta bedzie wiarygodna
      • szymus4 Re: Czy są szczęśliwe ciężarówki które w dniu@mia 30.11.05, 20:24
        przepraszam nie chciałam być nachalna...staram się wogóle nie zawracać wam
        głowy swoimi kłopotami (wytrzymałam ponad miesiąc i napisałam dzisiaj na 2
        forum/2 razy bo zwisł mi komp/i to wszystko), ale w tej sytuacji chyba mogę
        poszukać otuchy i pocieszenia jakiegoś. Przecież wiem że nie powiecie mi na
        100%. Nie wiem czy straciłaś dzieci, ja mam 4 aniołki i nie wiem czy wiesz co
        znaczy dla mnie być przy nadzieji!
        Ania
    • anuteczek Re: Czy są szczęśliwe ciężarówki które w dniu@mia 30.11.05, 20:07
      Ta blada kreska ma na imię Maciek i szoruje właśnie tyłkiem po podłodzewink Ma
      równiutko osiem miesięcywink
      A brak kreski w dniu miesiączki u mojej koleżanki ma na imię Weronika i za dwa
      tygodnie skończy 3 latawink
      • szymus4 Re: Czy są szczęśliwe ciężarówki które w dniu@mia 30.11.05, 20:15
        ojej dziękuję Ci Aniu, aż łzy mi popłyneły...to już moja 5 nadzieja!
        ania
      • bei Re: Czy są szczęśliwe ciężarówki które w dniu@mia 30.11.05, 20:16
        moja blada kreseczka ma marchewkową karnację...ma roczek i na Kate Melua
        mowi "kachasmile))..spiewa teraz aaaaaaaa- i zasypiasmilesmile
    • jaspisowa_kulka Re: Czy są szczęśliwe ciężarówki które w dniu@mia 02.12.05, 16:42
      Ja nie z tego forum, ale jedna moja blada kreska ma dwa kucyki i cztery lata, a
      druga kopie i kopie...
    • ma.dzia Re: Czy są szczęśliwe ciężarówki które w dniu@mia 02.12.05, 17:15
      Moja blada kreseczka 6 dni po terminie @, ma 2,5 roku i wlasnie przechodzi
      ospesmileMusi byc dobrze!
    • szymus4 no i wynik bety... 02.12.05, 21:24
      302-czyli CIĘŻARÓWKA JESTEM! jesteście wspaniałe że odpisujecie. Choć na
      początku bardzo się zdenerwowałam, że niska ta beta i wszystko mi się zaczeło
      mieszać, łącznie z tym jak mam liczyć tygodnie ciąży... i czy mieszcze się w
      ramkach tej bety, właściwie to nadal nie wiem czy tak? w poniedzialek idę znów
      zrobić i do ginki mam nadzieję zobaczyć fasolkę we właściwym miejscu.
      pozdrawiam wszystkie CIĘZARÓWKI
      ania - mam 4 aniołki w tym synka Szymonka
      • mejdejka Re: no i wynik bety... 09.12.05, 19:11
        mój totalny brak kreseczki ,podejrzenie ciązy pozamacicznej ma już 7lat i ma
        na imię KAROLINKA
        moja strasznie blada kreseczka w dniu @ to 10m-czny WALENTYNKOWY PIOTRUŚ
        pozdrawiam
        • mejdejka Re: no i wynik bety... 09.12.05, 19:12
          G R A T U L U J E !!!!!
      • anuteczek Re: no i wynik bety... 09.12.05, 19:30
        Kolejna dobra wiadomośćwink
        Pięknie, cieszę się bardzosmile a forum jest od tego by sobie odpowiadać i się
        wspieraćsmile
        będzie dobrzesmile
        ania
    • szymus4 beta po 4 dniach od 1 badania to 2024!!! 13.12.05, 22:49
      byłam też 5.XII u ginki ale pęcherzyka jeszcze nie widziała.
      Powiedziała, że to dopiero 2 tyg od zapłodnienia i za wcześniej-ale jest piękny
      pęcherzych żółtkowy i ładne endometrium. Piszę z opóźnieniem bo mam dużo pracy.
      Jutro znów na betę i w czw do ginki...mam nadzieję zobaczyć fasolkę-oby w macicy
      (bo już jednego po CP nie mam).
      Kochane forumowiczki, dziewczyny na forum dla sierpniowek 2006 nie odpisują bo
      pewnie nie wiedzą co: otóż śniłam pogrzeb mojego synka Szymonka-że chowaliśmy
      go drugi raz-i trumienka była odkryta żeby go wszystkim pokazać...
      a jak do mnie doszło, to się przeraziłam, bo przecież nie chowa się drugi raz
      tego samego dziecka...jejku boję się, czytam książkę o potędze podświadomości
      ktora jest super i staram się pozytywnie myśleć i wyobrażac sobie powrót do
      domu z żywym zdrowym dzidziusiem. Ale czasami śnią mi się takie rzeczy. Poród
      przedwczesny mojego synka też śniłam i wszystko się spełniło wdł. snu. Boże co
      ja mam robić????????
      Anna-mam 4 aniołki
      • zarebamon Re: beta po 4 dniach od 1 badania to 2024!!! 14.12.05, 08:18
        Witaj,
        Ja jestem tez na forum sierpniówki ale zaglądam i tusmile
        Mam jednego aniołka i synka Mikolajka - musiałam trochę leżeć no ale dotrwałam
        do 1 dnia 38 tygodnia
        Teraz jestem w ciąży i śnią mi się takie głupoty, że nawet nie warto ich
        wspominać - często budzę się zdenerwowana itp itd...
        Myslę że to ciąża tak na nas wpływa i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i
        urodzisz pieknego i zdrowego bobaska.
        Szymuś napewno nad tobą czuwa.
        • szymus4 miło Cię poznać 14.12.05, 12:47
          i miło że napisałaś- wiec jeszcze nie zwariowałam i nietylko mi się śnią
          głupoty! dobrze wiedzieć, bo poprostu czasem jestem przerażona. Jakbym miała
          choć jedno żywe dziecko z moich 4 aniołków to pewnie było by mi łatwiej, tak
          trudno znaleźć nadziję. Jutro do ginki idę i sie boję. Jeja, żeby fasolka była
          w macicy!
          Jak straciłaś dzieciątko?
          Gratuluję synka.
          Skoro jesteśmy w tym samym czasie w ciąży to będziemy się wspierać...jesteś z
          Wa-wy.
          Ania-mam 4 aniołki
          • zarebamon Re: miło Cię poznać 14.12.05, 14:42
            A więc tak jestem z Siedlec a to niedalekosmile))
            Pierwsza ciąża poprostu się nie rozwineła był pęcherzyk rósł a tam w środku nic:
            (((
            Z druga było trochę dmuchania i huchania bo plamiłam w I trymestrze no ale jest
            zdrowy chłopiskosmile
            Trzymam kciuki za wizytę u gina - napewno bedzie dobrze!!
            Daj znac albo tu albo na sierpniówkach jak po wizycie...
            Pozdrawiam

PS co do snów to sa naprawde okropne wracają ludzie z przeszłości w okropnych i
            bzdurnych sytuacjach, budzę się i potem spać nie mogęsad i podtrzymuje mnie na
            duchu że to poprostu dolegliwośc ciążowa - trzeba przetrwać i tyle
            • zarebamon Re: miło Cię poznać 14.12.05, 14:43
              Aha ja byłam na usg w piatek zarodka jeszcze nie było ale były zaczątki ciałka
              zółtego, obecnie jestem w 6 tygodniu - podczas usg to byl przełom 5 i 6
              tygodnia - gin powiedział że jest ok
              • szymus4 Re: miło Cię poznać 14.12.05, 15:04
                o to fajnie, bo niedaleko mnie ja w Sulejówku. No własnie to ja też jeszcze
                jutro pewnie nie zobaczę zarodka-fasolki? ojej-jak tylko wróce to napiszę na
                sierpniówkach jak było. Czy ciałko żólte jest przy jajniku, w jajniku z którego
                była owu, czy w macicy bo sie pogubiłam?
                Trzymaj się
                Ania - mam 4 aniołki
                • zarebamon Re: miło Cię poznać 14.12.05, 19:44

U mnie w macicy był widoczny pęcherzyk ciażowy w wielkości 7,8 mm a w nim cialko zółte - przy poprzedniej ciąży gin mi tłumaczył że to bardzo dobrze bo z tego tworzy się łożysko albo jakos tak dokładnie już nie pamietamsad((
                  Trzymam mocno kciuki i czekam na pomyślne wieści
                  Przesyłam pozytywne fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka