Dodaj do ulubionych

5 tydz ciąży a brak objawów

23.11.06, 14:42
zrobiłam dzisiaj bete ale wynik dopiero jutro, martwię sie, poprzednią ciąże
poroniłam, a raczej obumarła i miałam zabieg, ale przedtem miłam objawy
przede wszystkim bóle piersi, mdłości a teraz nic, robiłam bete tydzień temu
w 4 tyg od @ i wyszła 415,6 to chyba w porządku, ale dlaczego nie mam jeszcze
żadnych objawów, poza brakiem @? Dzisiaj zaczynam 6 tydz, miała któraś z was
tak? Prosze podniescie na duchu.
Obserwuj wątek
    • moonnika1 Re: 5 tydz ciąży a brak objawów 23.11.06, 19:44
      Cześć,
      u mnie objawy pojawiły sie w 7 lub nawet 8 tyg! Ale niektóre kobiety wcale nie
      mają mdłości czy nawet nudności, wiec poczekaj jeszcze, a napewno będziesz
      miała tych objawów za parę dni już dosyć!!!Nie przejmuj sie, choc wiem ze tak
      sie nie da.jestem w takiej samej sytuacji jak ty tzn jedna ciaża obumarła i
      teraz jestem w ciąży, i wszystim sie martwię i bardzo przejmuje!!!!Pozdrawiam.
      • sylpal13 Re: 5 tydz ciąży a brak objawów 23.11.06, 20:13
        głównie chodrzi o piersi, że nic nie bolą, nic nie wymyśle musze czekać, dzięki
        • magapi Re: 5 tydz ciąży a brak objawów 23.11.06, 21:03
          U mnie w obu ciążach objawy pojawiły się ok. 7,8 tygodnia...ale przecież objawy
          nie są "niezbedne" Znam sporo kobiet,które nie wiedza co to objawy ciązy.Trzymam
          kciuki...
    • sigga7 Re: 5 tydz ciąży a brak objawów 24.11.06, 18:46
      Nie martw się.
      Ja tu jestem chyba cyborgiem, bo jedynym objawem ciąży u mnie był brak @.
      Dopiero około 10, może 11 tyg. zaczęłam czuć piersi. Zero wymiotów. Zero
      nudności.
      Teraz jestem w 34 tygodniu smile
      Pozdrawiam i uszy do góry.
      A jak wynik bety?
      • sylpal13 Re: beta 25.11.06, 08:55
        raz jak robiłam było 415,16 po pięciu dnich 5000, to raczej dobrze, prawda,
        mierzyłam na kalkulatorku przyrost jest po 33,4 h
    • latawiec04 Re: 5 tydz ciąży a brak objawów 01.12.06, 11:00
      Ja poza brakiem @ nie miałam żadnych objawów. Żadnych wymiotów ani nawet
      mdłości. Później zaczeły rosnąć piersi , a jeszcze później brzuszek. teraz
      jestem w 21 tyg. mam juz malutki brzuszek i duże piersi i dzidziulek kopie wiec
      czuję że go mam. ale długo nic nie było po mnie widać, do tego brak objawów i
      panika trochę była, chciałam na każdej wizycie usg żeby zobaczyc dziecko. To
      taki okres, kiedy nic jeszcze nie widac i zastanawiasz się czy masz dzidzię w
      środku i czy wszystko ok. ale nie martw się, bo najgorsze co możesz teraz dać
      dziecku to wlasnie stres. A z braku objawów mój lekarz kazał mi sie raczej
      cieszyć niż martwić. każda ciąża jest inna więc nie ma co porównywać, że
      poprzednio miałaś objawy. więc głowa do góry i nie zamartwiaj się, bo
      dzidziulki lubią jak mamusia ma dobry humorek,
      pozdrawiam gorąco
    • myszewa Re: 5 tydz ciąży a brak objawów 01.12.06, 13:15
      Spokojnie, każda ciąża, nawet u tej samej kobiety jest inna. Ja od początku
      obecnej ciąży nie miałam żadnych objawów - żadnego bólu piersi, żadnych
      mdłości, zaparć - nic, oczywiście też się martwiłam, bo dwie poprzednie ciąże
      straciłam, a w pierwszej od samego poczatku miałam bóle i ciężkość piersi,
      chodziłam cały czas senna itd. Obecnie jestem już w 23tc, a mój maluszek nieźle
      kopie wink Sama tłumaczę sobie to wszystko tak, że to była moja 3 ciąża w ciągu
      roku, a więc mój organizm nie reagował już tak silnie na hormony ciążowe.
      Trzymaj się i powodzenia!
      • karola231 Re: 5 tydz ciąży a brak objawów 01.12.06, 13:34
        Ja też nie maiłam żadnych objawów, piersi nie bolały czułam się świtnie, brak
        wrażliwości na zapachy i tak do 8 tygodnia. W pierwszej ciąży miałam od początku
        wszystkie objawy i ją staciłam. Teraz jestem w 16 tygodniu, piersi mnie nie bola
        do tej pory ale powiększyły sie i są caałe w żyłach. Nie martw się brak objawów
        to dobry objawsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka