ania20071 16.01.07, 10:49 dziewczyny! czy znacie ta lekarke? jakie macie o niej zdanie? wlasie zastanawiam sie nad wyborem gina i bylabym wdzieczna za opinie! pozdrawiam A. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moneczka Re: dr M. sokołowska - Gdańsk - zaspa 19.01.07, 15:40 uwazam ze jst znakomitym lekarzem.pracuje w gdansku zaspie w szpitalu. Odpowiedz Link
ola261 Re: dr M. sokołowska - Gdańsk - zaspa 20.01.07, 21:15 Specjazlistą jest bardzo dobrym jednak według mnie wielkim minusem jest to, że nie ma w prywatym gabinecie sprzętu do usg. Odpowiedz Link
ed74 Re: dr M. sokołowska - Gdańsk - zaspa 21.01.07, 19:50 Jest sympatyczna,to tyle na plus,nie ma usg w pryw. gabinecie,bo nie zna się na usg, odsyła do tych, co się znają. Ciążę prawidłową poprowadzi, ale w sumie ciąża prawidłowa poprowadzi się sama.Do "trudnej ciąży" polecam dr Szelezińskiego, też ze szpitala na Zaspie, lub Invictę Odpowiedz Link
sophie05 Re: dr M. sokołowska - Gdańsk - zaspa 06.02.07, 15:11 Prowadziła moje dwie ciąże, obie trudne. Było ciężko, ale pod jej okiem udało się. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: dr M. sokołowska - Gdańsk - zaspa 12.02.07, 20:32 ja akurat chodzilam do dr szelezinskiego ordynatora poloznictwa a dr sokolowska jest ord patologii na ktorej spedzilam 3 ty i tam ja poznalam, rowna z niej babka choc delikatna nie jest ale dla dziecka zrobi sie przeciez wszystko Odpowiedz Link
wiolkaklaman Re: dr M. sokołowska - Gdańsk - zaspa 22.11.16, 09:14 Ja chodzę do doktora Grążawskiego z Ojca Pio serdecznie polecam. Można się do niego umówić przez internet, ostatnio zauważyłam. Odpowiedz Link