maggga1 09.02.07, 19:46 Czy możecie mi polecić dobrego specjalistę- 2 razy poroniłam i do tego miłego człowieka z LIM-u z Warszawie? Chciałabym czuc sie pewnie i wiedzieć że każde pytanie mogę zadać. Będę bardzo wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natka282 Re: dobry, miły lekarz w LIM 09.02.07, 21:58 Witam Dr Jerzak lub dr Barcz obie kobiety. Odpowiedz Link
myszewa Re: dobry, miły lekarz w LIM 12.02.07, 19:06 Ja też polecam dr Jerzak, jest specjalistką od poronień. Ja jeżdżę do niej z drugiego końca Polski (wcześniej dwa poronienia, obecnie już ósmy miesiąc dobrze przebiegającej ciąży). Pozdrawiam i powodzenia! Odpowiedz Link
justiq Re: dobry, miły lekarz w LIM 12.02.07, 20:49 Ja mam do czynienia z Barcz - na podstawie tego co wyczytałam na Bocinie - postępuje b. podobnie w zakresie zlecach badań co Jerzak. Dla Twoich Aniołków [*] Odpowiedz Link
ania2906 Re: dobry, miły lekarz w LIM 19.02.07, 17:04 dr Szałkowski Ja też poroniłam. Jest bardzo miły, tłumaczył mi że to nie moja wina, w ogóle bardzo chętnie odpowiada na pytania i nie jest rutyniarzem. Ja jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link