Dodaj do ulubionych

adres LEONa pomocy

06.04.10, 20:34
Padł mi komputer i wyskakuje mi błąd- nie chce mi wyswietlić adresów
restauracji Leon de Bruxelles przy Les Halles. Czy ktoś mógłby mi podać-
wyjeżdzam w piątek. Już w piątek...

Pozdrawiam,

Dorota
Obserwuj wątek
    • Gość: Ted 2222 Re: adres LEONa pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 21:17
      Ta strona jest padnięta, mam nadzieję że restauracje nie, byłby to niepowetowana
      strata.
      Adres: 120 Rue Rambuteau
      Paris 01- 08 99 78 67 42 *
      SMACZNEGO.
      • dekaskow Re: adres LEONa pomocy 07.04.10, 08:25
        dziękuję serdecznie:)

już dostaję ślinotoku;D
        • Gość: Monika Re: adres LEONa pomocy IP: *.zone3.bethere.co.uk 07.04.10, 15:01
          absolutnie fantastycza siec restauracji za rozsadna kase.
          Jedlismy u nich dwa razy ( za kazdym razem w innej), pyszne
          muszle... Goracao polecam!
    • Gość: gosela Re: adres LEONa pomocy IP: *.acn.waw.pl 07.04.10, 21:03
      Zaintrygowaliście mnie tym Leonem, lecimy 22 kwietnia i chyba nie
      omieszkamy pominąć tej restauracji:)
    • Gość: janou Re: adres LEONa pomocy IP: *.proxy.aol.com 07.04.10, 21:44
      Rue des Bouchers 18, 1000 BRUXELLES - Centre Ville (Bruxelles)
      • Gość: dekaskow Re: adres LEONa pomocy IP: *.centertel.pl 07.04.10, 22:09
        a kupony zniżkowe na 10 E, które można pobrac na stronie to jak są rozliczane-
        korzystał ktoś? i w jakich godzinach uznają "dejeuner"?- 12-14 czy wieczorem?? I
        czy trzeba u nich rezerwować stolik?
        • janou Re: adres LEONa pomocy 08.04.10, 15:24
          déjeuner to miedzy 12 a 14.
          • elde23 Re: adres LEONa pomocy 08.04.10, 19:23
            Sztandarowa restauracja "Leona de B.." jest na Champs-ach. Adresu nie pamiętam,
            ale idąc od Łuku, po prawej stronie, zaraz za salonem Toyoty.
            Jeszcze inna jest w Carrefourze przy końcowej stacji La Defense.
            Jeszcze prawie naprzeciw Moulin Rouge. Wiem, że to nie wszystkie, ale te właśnie
            pamiętam. Mule są znakomite, zwłaszcza w wersji prowansalskiej.
    • Gość: MOnika Re: adres LEONa pomocy IP: *.aztw.cable.virginmedia.com 11.04.10, 09:39
      My raz jednlismy w niej na St German. Byla to niedziela, bardzo tloczno w niej
      bylo i dlatego tam weszlismy:) Wiekszkosc jedzacych to Francuzi. Maz jest
      "miesny" wiec zamowil steka a ja muszle. Do tego mielismy jaskies dnie pierwsze
      i deser. Z nami byla 2.5 letnia corka ( wielkiego wyboru dla dzieci nie ma - nie
      ma makaronu ani zadnych zup) ale cos tam wziela. Do tego mielismy butelke wina -
      rachunek niecale 60 euro, jedzenie pyszne. Mieli tez kolorowanki i kredki dla
      dzieci.
      Dla porowanani: raz jedlismy przy Sacre - Coeur, ale w jakiejs innej
      reskauracai. Mielismy tylko dwie zupy i dwa dania glowne plus wino. Bez deseru i
      bez dodatkowego posilku dla corki. Nie bya to restaucjacja na glownej ulicy -
      zaplacilismy ponad 80 euro.
      Zli na siebie gdy wracalismy tego dnia przy stacji metra Place do Clichy
      zauwazylismy Leona. Jako ze ta stacja byla blisko naszego hotelu wrocilsmy tam
      na posilek nastepnego dnia...
      Dostalismy znow pyszne jedzenie,a corka gre i album z naklejkami. Obok siedzieli
      Francuzi i nawet ktos z nich mial tatar!
    • Gość: gosela Re: adres LEONa pomocy IP: *.acn.waw.pl 11.04.10, 22:58
      www.leon-de-bruxelles.fr/les_adresses_des_restaurants/les_adresses_des_restaurant
      s_en_region_parisienne.php
      • elde23 Re: adres LEONa pomocy 12.04.10, 12:03
        Restauracja na Polach Elizejskich jest dużo większa, niż wydaje się z zewnątrz.
        Weszliśmy,i była kolejka, coś ze 20 osób. Postaliśmy chwilkę oglądając film
        reklamowy "Leona" na telebimie, i zanim się skończył, kolejki nie było. Szef
        sali osobiście dba, aby miejsca nie były puste, i sam prowadzi gości do stolika.
        Ceny takie same jak gdzie indziej u "Leona". Tzn mule po marynarsku 13 euro/dwa
        lata temu/ inne wersje 2-3 euro drożej. Wino płatne oddzielnie, też nie drogo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka