Dodaj do ulubionych

Wolne miejsca w samochodzie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 10:31
Witam.
10 lipca wyjeżdżamy do Francji(kierunek Paryż). Posiadam dwa wolne miejsca w
samochodzie. Jeżeli ktoś reflektuje-zapraszam.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • jorn Re: Wolne miejsca w samochodzie 27.06.10, 11:38
      A skąd jedziesz? Po jakoś tak, wyobraź sobie, nie wszyscy wiedzą, gdzie mieszkasz:)
      • Gość: dzianiu Re: Wolne miejsca w samochodzie IP: *.icpnet.pl 29.06.10, 00:36
        a gdzie nocujecie? Ja wyjezdzam w tym samym celu ale camperem 17
        lipca. Szkoda ze nie w tym samym terminie bo moznaby jechac razem-
        zawsze raźniej...
    • Gość: dzianiu Re: Wolne miejsca w samochodzie IP: *.icpnet.pl 27.06.10, 13:04
      witam! wyjazd samochodem osobowym? kiedy powrót? pozdrawiam Grzegorz
    • Gość: octavio Re: Wolne miejsca w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 13:36
      Kolego Jornie Polska to relatywnie mały kraj. Zawsze można się jakoś
      dogadać;-)))) Wyjeżdżamy z Opola. Jestem w stanie odebrać chętnych z
      dolnośląskiego, śląskiego i okolicznych województw(tak powiedzmy w promieniu ok.
      200km od Opola). Poza tym zawsze można podjechać czy pociągiem czy autobusem w
      umówione miejsce, z którego odbiorę towarzyszy.Robię objazdówkę po Francji więc
      ciężko określić dokładny termin powrotu i trasę. Pierwszy przystanek- Paryż.
      Pzdr.
      • jorn Re: Wolne miejsca w samochodzie 28.06.10, 16:53
        Kolego Octavio.

Polska, jak na warunki europejskie jest dużym krajem. Nie bardzo dużym, ale jednym z większych. W dodatku ty wyruszasz z miasta położonego nie za bardzo centralnie - z Opola jest bliżej do Wiednia niż do Gdańska, a przecież Austria nawet z Polską nie graniczy:)

Jeszcze inną kwestią jest fakt, że niestety podróżowanie po naszym kraju nie jest łatwe...

Pozdrawiam
    • Gość: dzianiu Re: Wolne miejsca w samochodzie IP: *.icpnet.pl 29.06.10, 00:38
      a gdzie nocujecie? Ja wyjezdzam w tym samym celu ale camperem 17
      lipca. Szkoda ze nie w tym samym terminie bo moznaby jechac razem-
      zawsze raźniej...
    • Gość: ogloszenie odpowie Re: Wolne miejsca w samochodzie IP: *.mtm-info.pl 06.06.14, 00:25

witam jestem zainteresowana czy jest to jeszcze aktualne ? dokladnie to do jakiego miasta ?i jaka jest cena ? pozdrawiam i prosze o kontakt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka