Dodaj do ulubionych

Beauvais -> noclegi -> dojazd

IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 28.03.11, 23:01
Witam,
Wlasnie zarzucilismy sobie z chlopakiem propozycje, zeby wybrac sie na weekend do Paryza ( moze wypasc nam srodek tygodnia, w kazdym razie chodzi o jakies 3 dni). Nie mam(y) zielonego pojecia nt. srodkow lokomocji, co gdzie i jak.
Jesli mielibysmy wyleciec, to z Edynburga do Beauvais - nie wiem, jak wyglada odleglosc tego lotniska od centrum. Wiadomo, ze chcielibysmy przede wszystkim wdrapac sie na Eiffla i polazic troszke po miescie. Jesli podobny watek byl gdzies juz zamieszczony, to sorry, ale w wirtualnym Paryzu jestem pierwszy raz :)
Wszystkich, ktorzy mogliby pomoc, co do noclegow - gdzie, za ile ; dojazdu z lotniska no i Eiffla - bardzo dziekuje! :)
Obserwuj wątek
    • otumani Re: Beauvais -> noclegi -> dojazd 28.03.11, 23:05
      Wlasnie napisalam w sprawie takich bezradnych leniwych matolkow jak ty i twoj
      chlopak-matolek. Temat walkowany setki razy leniuchu. Sprawdzenie odleglosci
      z lotniska B. do centrum miasta przerasta wasze IQ. Wstydzcie sie i zostancie w domu.
      • Gość: Magda Re: Beauvais -> noclegi -> dojazd IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 28.03.11, 23:07
        I ja skomentowalam Twoj wpis nt. malolatkow :)
        • ennka Re: Beauvais -> noclegi -> dojazd 28.03.11, 23:53
          Tu masz linki do tematu Beauvais.
          Resztę pracy musisz sama wykonać.
          szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=Beauvais&s.sm.forumXx=20573&sf=tresc&s.sm.author=&s.sm.title=
          Na forum działa wyszukiwarka ,wystarczy z niej skorzystać.
          • otumani Lot w ciemno 29.03.11, 01:11
            Nie poradza sobie. To emigracyjne matolki. Ignoranci i leniuchy. Maja za krotkie paluszki.
            • Gość: Magda Re: Lot w ciemno IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 29.03.11, 01:15
              Widzisz otumani. To dobrze, ze wszystko wiesz. gratuluje :)
              • otumani Re: Lot w ciemno 29.03.11, 01:30
                Wiem duzo. Potrafie znalezc odpowiedzi na pytania na ktore nie znam odpowiedzi.
                Nie obrazajac Ciebie wiecej - przeczytaj swoj pierwszy post i przyznaj ze brzmi
                zalosnie. " Ja i moj chlopak nie mamy pojecia..." Zmien chlopaka matolka chyba, ze
                matolectwo przyciaga sie nawzajem. Jak Ty sobie radzisz w zyciu? Uwazaj, takim
                matolkom ciaza przytrafia sie latwo:)
                • Gość: Magda Re: Lot w ciemno IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 30.03.11, 01:24
                  Widocznie nie wiesz duzo :) matolkom owszem- ciaza sie przytrafia, my jakos nie mamy z tym problemu. Nie mam 15 lat. Cala sprawa polega na tym, ze na takim forum mozesz zadac pytanie, a ktos naprawde uprzejmy raczy na nie odpowiedziec... Lepiej tez korzystac z porad kogos, kto byl juz w danym miejscu, ma na dany temat pojecie. Ja akurat co do Francji niestety nie. Zapytaj o cos innego, moze zmienisz zdanie. Nie oceniaj ludzi po tym, ze dodaja post z zapytaniem, bo przyznaj, ze to wlasnie jest zalosne :)
                  • otumani Re: Lot w ciemno 30.03.11, 01:52
                    Magda,

Strzyzone, golone...pamietasz? Jestescie para leniwych ignorantow. Lecicie do najpopularniejszego miasta w Europie. Z zalewem informacji w necie.
                    Wspominasz wylot z Edynburga co sugeruje przynajmniej podstawowa
                    znajomosc angielskiego np.: Paris airports, distance to centrum i podstawowe
                    pytania typu How to get to... Inteligentni ludzie czytaja cos przed podroza i pytaja
                    o mniej dostepne informacje. Ty obnazasz swoja zalosna ignorancje
                    pytajac o odleglosc lotniska od centrum miasta. Sadze, ze trzecioklasista bedzie
                    to wiedzial. Pytasz o wieze Eiffla - nie zainteresowalo was jak, kiedy i za ile tam
                    mozna sie dostac. O niczym nie macie pojecia? Lecicie w ciemno matolki?
                    Na co liczycie? Ze ktos za was, leniuchow, odrobi slupki? Strzyzono, golono...
                    Nie zapomnijcie kupic plastikowej repliki wiezy Eiffel:)

Zasmucona, ze tacy ludzie jeszcze istnieja, pozdrawiam.
    • Gość: Omatoły Kwiaty polskie:tumani&matoły IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.11, 10:18
      ...Zasmucona, ze tacy ludzie jeszcze istnieja,
      pozdrawiam.
      Otumani
      < jesteś SUPER w tropieniu tumanów & matołów, popieram

@Otumani
      Remanent za marzec 2011r. bukiecik z pięciu kwiatków.

kwiatek 1. jak dojechać z lotniska? << więcej

kwiatek 2. bilety na TGV z CDG << więcej

kwiatek 3. trasport Paryz <-> Beauvais << więcej

kwiatek 4. Z lotniska CDG do stacji Porte de Pation << więcej

kwiatek 5. Internet pay as you go << więcej

Wątpie czy te kwiatki da się wyciąć.

Pozdrawiam,
      Omatoły

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka