Dodaj do ulubionych

Parkingi podziemne w Nicei

09.08.11, 15:24
Proszę o namiary kilku parkingów podziemnych w Nicei w centrum (auto osobowe)
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: Parkingi podziemne w Nicei 09.08.11, 18:09
      zawsze stawałam tuż przy starej Nicei, windą wyjeżdżałam już przy targu, prawie przy stolikach knajpki :-)
      Adresu nie pamiętam, bo jeżdżę na pamięć, spróbuję później sprawdzić na planie...
    • Gość: e-tam Parkingi w GPS Nice IP: 89.77.32.* 09.08.11, 22:09
      Parking podziemny=underground parking < zerknij i wyszukaj wg potrzeb

Pozdrawiam,
      PS
      Jeżeli szukam: parkingu, apteki, stacji paliw, szkoły, Mc Donalda, marketu, kina itp/itd...
      W nawigacj GPS proszę wpisać to czego szukasz i wybierasz wg potrzeb.
      • Gość: dav Re: Parkingi w GPS Nice IP: 62.87.177.* 11.08.11, 16:38
        OK. dzięki. nie zawsze jest to parking podziemny o który mi chodzi :)
    • Gość: gosc Re: Parkingi podziemne w Nicei IP: *.nplay.net.pl 18.08.11, 12:40
      Nicea jest dobrze oznakowana i drogowskazy do największych parkingów bez trudu zobaczysz.
      Na starym mieście masz klaustrofobiczny parking Saleya - ten przy targu.
      Dobrze położony obok dworca autobusowego Peillon - nie podziemny, lecz kryty, piętrowy.
      Podziemny w centrum handlowym Nice Etoile.
      Parking w porcie.
      • nchyb Re: Parkingi podziemne w Nicei 18.08.11, 17:34
        zgadza się, ten na którym staję najczęściej to właśnie Saleya. Ale dlaczego piszesz, że klaustrofobiczny? Ciasny, jak większość francuskich parkingów. Oni potrafią się wciskać w najmniejsze miejsca...
        • Gość: gosc Re: Parkingi podziemne w Nicei IP: *.nplay.net.pl 19.08.11, 08:44
          Spróbuj tam wjechać minivanem:-)) W końcu to też osobowy.
          Peillon jest bardziej przyjazny, choć generalnie francuskie parkingi i garaże są dla mnie za ciasne.
          Oni potrafią, ja wynajmując mieszkanie najczęściej nie korzystam z garażu. Za duże ryzyko.
          W porcie jest przyjemny.
          • Gość: gosc Re: Parkingi podziemne w Nicei IP: *.nplay.net.pl 19.08.11, 08:51
            Oprócz ciasnoty w podziemnych garażach daje mi się we znaki promień skrętu na wjeździe; dla wysokiego i długiego auta jest to karkołomne, choć nie niemożliwe zadanie. Weź taki carrefour na początku Bd Mont Boron.
          • nchyb Re: Parkingi podziemne w Nicei 19.08.11, 09:27
            > Spróbuj tam wjechać minivanem:-)) W końcu to też osobowy.
            he he, trudno bywa...
            SUVem też ciężko. Ogólnie we Francji do jazdy po mieście i korzystania z publicznych parkingów - najlepsze malutkie autka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka