Dodaj do ulubionych

Burdeaux, Arcachon pogoda

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.11, 10:43
Witam
wybieram się na począku lipca 2012 do miejscowości Biscarrosse w pobliżu Arcachon, Burdeaux. Czy ma ktoś doświadczenia z tego rejonu w tym czasie. Chodzi mi o pogodę. W statystykach pogodowych widzę że ten okres może być deszczowy i wietrzny. Wiatr mi nie przeszkadza - jadę surfować, ale deszcz już tak. PROSZĘ O WASZE DOŚWIADCZENIA
Obserwuj wątek
    • janou Re: Burdeaux, Arcachon pogoda 12.12.11, 17:33
      Arcachon to oceniczny klimat wiec czasami pada i w lipcu,pada z rana a jest pieknie po poludniu albo odwrotnie ,sa tez burze ale to nie jest Bretania,jestem ciekawa gdzie czytales ze ten okres moze byc deszczowy no chyba tak jak +40° w 2003 co nie znaczy ze we Francji latem jest taka temperatura.
      Moje dzieci byly kilka lat temu w Biscarosse wlasnie na poczatku lipca,ani jednej kropli deszczu:-D
      www.aquitaineonline.com/tourisme-sud-ouest/meteo/
      tu w kilku jezykach
      www.tourisme-aquitaine.fr/fr/tourisme_aquitaine,498,m1_B37FC5CF,climat,meteo,bordeaux,bayonne,pau,biarritz.html
    • Gość: emerytka+emeryt Re: Burdeaux, Arcachon pogoda IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.11, 20:03
      Zawsze przy wybieraniu celu lub trasy podróży korzystamy z realnego zestawienia statystycznego.

Liczba dni deszcowych: czerwiec, lipiec=po 11 > Klimat - Arcachon
    • miner66 Re: Burdeaux, Arcachon pogoda 19.12.11, 08:16
      Często bywam w Biscarrosse Plage i okolicznych miejscowościach. Możemy więcej na pocztę prywatną. Pozdrawiam
      • Gość: marekcz Re: Burdeaux, Arcachon pogoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.11, 09:07
        chęnie mój adres kite-marek@o2.pl
        prześlij mi swój adres
    • klinkosia Re: Burdeaux, Arcachon pogoda 17.01.12, 23:07
      Bywam w samym Bdx i w okolicy Arcachon na Cap Feret też :) Ostatnio byłam tam od 29 maja do 4 sierpnia i nie spadała ani kropla deszczu, a termometr niemiłosiernie wskazywał 35 stopni....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka