Dodaj do ulubionych

Hotele Premiere Classe

IP: 95.108.96.* 12.07.12, 20:01
Wybieram się na objazd Lazurowego Wybrzeża, zdecydowałam się na noclegi w hotelach po 2/3 noce - dość atrakcyjnie cenowo wypadają te z sieci Premiere i moje pytanie - jaki jest ich standard? Czy lepiej np. wybrać Etap Hotel, czy ktoś z Was nocował w Premierach:-) ? Waham się nad noclegiem w Nicei i Awinion? Proszę o opinie. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • jorn Re: Hotele Premiere Classe 13.07.12, 15:46
      Standard podobny jak w Etapie. Ceny raczej przypominają F1. Polecam tym, dla których hotel jest tylko miejscem noclegu, a całe dnie spędzają poza nim.
      • mair Re: Hotele Premiere Classe 14.07.12, 21:41
        Sadzisz, ze sa tacy, dla ktorych hotel jest czym innym niz li tylko miejscem noclegu ?
        • jorn Re: Hotele Premiere Classe 18.07.12, 13:41
          Nie sądzę. Wiem, że istnieją tacy, którzy całe dnie w hotelu spędzają. Dla nich są hotele od czterech gwiazdek w górę. Dla takich jak my, dla których hotel jest wyłącznie miejscem noclegowym, powyżej dwóch gwiazdek standard praktycznie przestaje rosnąć, bo ważne jest, żeby łóżko było wygodne, łazienka czysta i własna, No może jeszcze, żeby dostęp do netu był.
          • mair Re: Hotele Premiere Classe 18.07.12, 20:39
            Wiem, że istnieją tacy, którzy całe dnie w hotelu spędzają.

??????????????
            • Gość: betty33 Re: Hotele Premiere Classe IP: 95.108.96.* 18.07.12, 21:11
              Chodzi mi tylko o nocleg, a więc zależy mi na tym żeby łóżko było wygodne, łazienka, czysto. Zdecyduję się chyba na Premiera, ktoś wie jak tam ze śniadaniami - to typowe kontynentalne - rogalik i kawa? Ps, czy w hotelach F1 nie ma łazienek w pokojach ?
              • Gość: Maniek Re: Hotele Premiere Classe IP: *.w92-151.abo.wanadoo.fr 19.07.12, 10:51
                W F1 lazienki sa wspolne,ale przynajmniej tam gdzie bylem byly ok-czyste.Myte byly automatycznie.
              • jorn Re: Hotele Premiere Classe 19.07.12, 15:37
                Jak napisał Maniek, łazienki są wspólne. Dodam, że na 4 pokoje przypada jedno WC i jeden prysznic; w pokojach są umywalki. Jest to jedyna różnica między F1 i Etapem, w którym każdy pokój ma oprócz umywalki swoje WC i prysznic. Première Classe przypomina standardem Etap, cenami zaś F1. Śniadania ma też podobne jak w F1 i Etapie, czyli niewarte swojej ceny. Lepiej zjeść coś w bistro: za podobną cenę więcej i smaczniej.
            • jorn Re: Hotele Premiere Classe 19.07.12, 15:33
              Ja też nie rozumiem ich motywacji, ale są tacy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka