Dodaj do ulubionych

Tanie loty do Paryża

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.12, 20:30
Wybieram się na przełomie września i października do Paryża (pierwszy raz!), czy możecie powiedzieć jakimi liniami lataliście (gdzie szukać tanich lotów wizzir air?air france?) i co najważniejesze czy wybrac lotnisko Beauvais? czy charlles do gaulle
Obserwuj wątek
    • Gość: Milka Re: Tanie loty do Paryża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.12, 21:55
      Zaczełabym przeglądanie na stronach LOT i AIR FRANCE . Tanie loty nie zawsze sa takie tanie a i dojazd do Paryza tez odległy. Z CDG bez problemu rerem dojedziesz z i na lotnisko.
    • Gość: miki Re: Tanie loty do Paryża IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.09.12, 13:15
      Ja lecę za trzy tygodnie wizzair-em - za dwa bilety w obie strony, dla dwóch osób z bagażem zapłaciłam trochę ponad 500 zł. Lądujemy na lotnisku Beauvais, i stąd kursują shuttle busy do centrum Paryża w cenie 15 euro za osobę w jedną stronę.
    • Gość: miki Re: Tanie loty do Paryża IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.09.12, 13:21
      www.fly4free.pl/tanie-loty-do-paryza-za-30-pln/
      • Gość: Monika Re: Tanie loty do Paryża IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.13, 17:28
        Ja ostatnio na tej stronie rezerwowałam niedrogie bilety na lot do Paryża z takiej nowej stronki www.pansamolocik.pl i nie narzekałam na obsługę
    • Gość: Twiggy Re: Tanie loty do Paryża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.12, 18:08
      Witam, najlepiej skorzystać z wyszukiwarki www.esky.pl polecam ryanair na lotnisko Beauvais-Tille, to jest jakies 80 km od centrum Paryża, ale 20 minut po każdym lądowaniu samolotu podstawiany jest autkar za 15 euro od osoby i dowozi do dzielnicy La Defense.
    • Gość: karolcia Re: Tanie loty do Paryża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.12, 22:54
      miki a macie jakiś nocleg w dobrej cenie? jeśli tak to proszę o namiary
      • Gość: miki Re: Tanie loty do Paryża IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.12, 10:30
        Będziemy nocować u Pani Magdy www.globrelations.com/pokoje/topic3/index.html 20 euro za noc za osobę, co prawda dalej od centrum ale i tak mamy zamiar cały dzień wędrować i zwiedzać a do domu tylko na nocleg
        • Gość: Heeeya Re: Tanie loty do Paryża IP: 212.244.151.* 11.09.12, 13:29
          Swego czasu widziałam loty do Paryża z Wrocławia za całe 19 zł Ryanairem. Tylko z bagażem podręcznym i trzeba było zakupić je kartą MasterCard Prepaid (20 zł na allegro - polecam wszystkim). Przez kilka semestrów chodziłam w Warszawie do Szkoły Języka Francuskiego i miałam tam taką świetną nauczycielkę, która potrafiła znaleźć niesamowite połączenia lotnicze za grosze. Często wyszukiwała moim znajomym i latali za 30 zł do Paryża na tydzień. :) Proponuje przejrzeć oferty na stronie loter.pl, oni też potrafią wyszukać perełki.
          • Gość: maks Re: Tanie loty do Paryża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.12, 08:07
            Polecam także blog Tanie-loty.pl:
            www.tanie-loty.com.pl/blogi/najnowsze.html
            Tam każdego dani wrzucają najlepsze oferty linii lotniczych na tanie loty do Paryża, Londynu, Holandii czy na dalsze kierunki.
    • Gość: jarecki Re: Tanie loty do Paryża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.12, 13:37
      Ja Ci polecam stronę, www.tanie-loty.com.pl. Codziennie nowe promocje na loty i mają bardzo fajną wyszukiwarkę ;-)
      • Gość: hania Re: Tanie loty do Paryża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.12, 15:59
        A ja ciebie, jarecki, pieprze.
    • e-esti Re: Tanie loty do Paryża 20.09.12, 15:09
      Lotnisko Charles de Gaulle jest bliżej Paryża, więc koszty transportu są tańsze niż z Beauvais.

Polecam stronę www.e-Francja.eu - jak dojechać z lotniska do Paryża i jakie są koszty.
      • Gość: pawel Proponuję transport Paryż-Beauvais IP: *.104.102.84.rev.sfr.net 21.10.12, 12:28
        Proponuję transport PARYŻ - LOTNISKO BEAUVAIS. Zapraszam serdecznie do skorzystania z moich usług. Przywiozę z lotniska Beauvais do Paryża lub okolic (konkretny adres) lub zawiozę z Paryża na lotnisko Beauvais. Mogę zabrać maksymalnie 4 osoby. Średnia cena kursu w jedną stronę to 60 euro. Mogę również świadczyć usługi transportowe po Paryżu i okolicach
        tel. komórkowy francuski
        +33 652 933 404
    • Gość: Ahim Re: Tanie loty do Paryża IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.12, 14:26
      Witam Paryż piękne miasto byłem już kiedyś bilety kupiłem tutaj www.pansamolocik.pl mam tylko nadzieje że bede znów mógł tam kiedyś polecieć :)
    • olatravels Re: Tanie loty do Paryża 15.12.12, 00:33
      Paryż - piękne miasto. Miałam okazję być tam kilka razy i mam nadzieję, że w lecie kolejny raz tam zawitam. Latałam zawsze z WizzAir ale ostatnio przerzuciłam się na RyanAir - podróżuje z bagażem podręcznym, bilet jest wtedy trochę tańszy.
    • Gość: Kasia Re: Tanie loty do Paryża IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.13, 20:54
      Bylismy w 5 osob, w tym 2 dzieci. Lecielismy Wizzerem, bylo najtaniej. Nie wiem, kto poleca Lot lub Air France. tam nie ma nic taniego, no chyba, ze sie podrozuje w 1 lub 2 osoby lub w malo atrakcyjnych terminach. My podrozowalismy w czasie majowki, bilety kupowalam ok. X/XI. Dojazd z lotniska Beauvais nie jest skomplikowany, ani uciazliwy, nawet biorac pod uwage koszty transportu i tak sie bardzo oplaca. Autobus zatrzymuje sie w dogodnych miejscach, nam np. pasowala stacja, z ktorej odjezdzala 1 linia metra (wczesniej trzeba sobie sprawdzic mapke metra, zeby wiedziec, gdzie chcemy dojechac). Apartamenty do wyboru i koloru sa np na Homelidays. Co najwazniejsze mozna sortowac wg opinii klientow. Jest to b. czytelne, najlepiej wybrac, wiadomo, tam gdzie jest duzo pozytywnych wpisow. Ceny sa rowniez b. dostepne, bez porownania z hotelami. Mielismy cudny, zadbany apartament. Tylko oczywiscie jedzenie trzeba zapewnic sobie samemu.
      • matcin Re: Tanie loty do Paryża 23.02.13, 08:41
        Tylko i wyłącznie Air France. Lotnisko blisko Paryża dojeżdża się autobusem miejskim lub RER. Air France lata codziennie trzy razy na dzień 650 zł w dwie strony Wizz 450 + koszty transport 80km z Beauvais. Czy dla różnicy max 100 zł warto tracić czas. A w Paryżu jest dużo do zwiedzania i czas jest bezcenny.

• Gość: gość Re: Tanie loty do Paryża IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.02.13, 09:34
          jakie 100 zł ???
          ja za wizza zapłaciłam 508 zł za 2 osoby w obie strony a air france wychodził ponad 1300 zł. albo nie umiem liczyć albo wychodzi 800 zł więcej... Za te 800 zł mam Disneya, wieże Eiffla i pewnie jeszcze trochę zostanie.
          • matcin Re: Tanie loty do Paryża 23.02.13, 10:22
            W takim razie sprawdź przykład:

Zakup biletu Wizz pierwszy lepszy termin np. ostatni tydzień kwietnia koszty na 1 os dwie strony: bilet 254 zł + bagaż 180 zł + transport z Beauvais 30 Euro dwie strony

Opinie o lotnisku
            www.pasazer.com/lotnisko-port,lotniczy,francja-paryz,beauvais-BVA.php
            Air France ten sam termin koszt na 1 os. 650zł lub 730zł w zależności jaka godzina wylotu bo tu jest wybór.

Gość portalu: gość napisał(a):

> jakie 100 zł ???
            > ja za wizza zapłaciłam 508 zł za 2 osoby w obie strony a air france wychodził p
            > onad 1300 zł. albo nie umiem liczyć albo wychodzi 800 zł więcej... Za te 800 zł
            > mam Disneya, wieże Eiffla i pewnie jeszcze trochę zostanie.
            • olatravels Re: Tanie loty do Paryża 23.02.13, 17:57
              Dla mieszkańców Warszawy lub okolic to może się lepiej kalkulować ale dla mieszkając na Dolnym Śląsku już nie bardzo - trzeba doliczyć koszt dojazdu + ewentualny parking.
              Z Wrocławia w ostatnich dniach kwietnia z Ryanair polecisz do Paryża za 500 zł (2osoby w dwie strony podręczny bagaż 10kg) oczywiście trzeba doliczyć dojazd z lotniska Beauvais do Paryża.

travels.wychomikuj.net - praktyczne informacje
              • Gość: rysiu Re: Tanie loty do Paryża IP: *.netfala.pl 25.02.13, 09:46
                Bilety AirFrance z W-wy do Paryża na długi weekend majowy kosztowały mnie całe 502 pln w dwie strony. W zeszłym roku Londyn - taniej było British Airways niż Wizzairem. Jedynie Rzym 3 lata temu był trochę tańszy niż Air Italia. Ten Wizzair to chyba jest przereklamowany.
              • matcin Re: Tanie loty do Paryża 25.02.13, 18:46

Jeszcze z Krakowa linie easyjet lądują Paryż CDG. Też są terminy z korzystnymi cenami.

olatravels napisał(a):

> Dla mieszkańców Warszawy lub okolic to może się lepiej kalkulować ale dla miesz
                > kając na Dolnym Śląsku już nie bardzo - trzeba doliczyć koszt dojazdu + ewentua
                > lny parking.
                > Z Wrocławia w ostatnich dniach kwietnia z Ryanair polecisz do Paryża za 500 zł
                > (2osoby w dwie strony podręczny bagaż 10kg) oczywiście trzeba doliczyć dojazd z
                > lotniska Beauvais do Paryża.
                >
                > travels.wychomikuj.net - praktyczne informacje
    • Gość: niki Re: Tanie loty do Paryża IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.04.13, 21:31
      To taka sama wyszukiwarka, jak setki innych. Nic nadzwyczajnego. Taka sama jak Fru.pl. , albo Kayak. Myślę, że to reklama. Admin?
      • aseretka Re: Tanie loty do Paryża 17.04.13, 22:33
        Nie przesadzajmy z tym kasowaniem... Jeżeli post, w którym pojawia się informacja o konkretnej ofercie jest odpowiedzią na czyjeś pytanie i może pomóc innym w znalezieniu np. tanich lotów, to po prostu stanowi on informację. Jeżeli zaś post z ofertą otwiera wątek lub ma cechy oferty reklamowej,pojawiającej się w watkach na inne tematy, to powinien zostać skasowany. Tu moim zdaniem nie zachodzi taka potrzeba.
      • aseretka Re: Tanie loty do Paryża 18.04.13, 17:02
        Przyznaję, pomyliłam się. Właśnie zobaczyłam ten sam wpis na forum Włochy. Ale żeby tam reklamować loty do Paryża???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka