Dodaj do ulubionych

Paryz na 3 dni - warto?

IP: *.ms.com 06.09.06, 18:51
Czy oplaca sie w ogole pojechac do Paryza pierwszy raz w zyciu na 3 dni?
Mam wlasnie taka okazje, ale z drugie strony zastanawiam sie czy nie poczekac
az bede miala wiecej czasu (na przyklad caly tydzien.)
Dodam tylko, ze nie przepadam za zwiedzaniem muzeow przez dlugie godziny wiec
na muzea nie chce poswiecic zbyt duzo czasu.
Mozecie mi cos poradzic?

Dziekuje bardzo
Obserwuj wątek
    • justyna.forys Re: Paryz na 3 dni - warto? 06.09.06, 22:26
      Czesc Ewa,
      do Paryza zawsze WARTO! Na dzien, dwa lub na dluzej. Kazdy znajdzie cos dla
      siebie. Ja bylam juz dwa razy i wlasnie lece po raz trzeci! Juz sie nie moge
      doczekac. Jestem typem spacerowicza, lubie chodzic po miescie. Paryz jest
      wspanialy do chodzenia. Szczegolnie w okolicach rzeki Sekwany! A to po jednej
      stronie, przez most i po drugiej stronie. Na chwile przysiasc w kawiarence,
      napic sie kawy, popatrzec na ludzi, lub wystawic twarz do slonca : )
      Jedz koniecznie! Zycze milego pobytu, justa
      • renebenay Re: Paryz na 3 dni - warto? 07.09.06, 12:00
        Na 3 dni to za malo bo ledwo sie przyjechalo i trzeba wracac,spedzic caly
        tydzien jest o wiele przyjemniej bo juz mozna duzo zobaczyc.
        • Gość: Doty Re: Paryz na 3 dni - warto? IP: *.crowley.pl 08.09.06, 15:02
          Jedz Ewo , nawet się nie zastanawiaj. Ja byłam kiedys dokladnie 3 dni i
          wystarczyło by się zakochać. Za trzy tygodnie znów lece, już sie nie moge
          doczekać. Tym razem na 6 dni.
    • non_mollusca bien sur! 09.09.06, 00:42
      ja bylam w paryzu wlasnie na tak krotki okres czasu, chcac zobaczyc choc sporo
      rzeczy mialam niezla bieganine, ale 'liznelam' wszystko tak, ze bylam
      zadowolona. tez nie chodzilam po muzeach, tylko w Luwrze bylam, bo akurat bylo
      wejscie za darmo, ale do tego trzeba miec cierpliwosc, bo jest ogromne i juz po
      czasie pewnym sil brak :p Ale jak tylko masz taka mozliwosc, to jedz, nawet jak
      tlyko popiewnie przez all przejdziesz, to przynajmniej bedziesz juz wiedziec co
      Ci sie podoba i gdzie warto sie udac, jak CI sie kiedys uda jechac na dluzej!
      naprawde warto ;)
    • Gość: wędrowniczka Re: Paryz na 3 dni - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 21:52
      Dołączam się do poprzedniczek - zawsze warto! Pierwszy raz byłam również 3 dni
      w czerwcu - przylot w czwartek po południu, wylot późnym wieczorem w niedzielę.
      Faktycznie - "liznęłam" dużo i wiem do czego warcać. Właśnie dziś kupiłam
      bilety na początek lutego, tym razem na 5 dni... Sky miał extra ofertę - za 138
      zł w 2 strony - i to na Orly - i jak tu nie polecieć :-)Teraz tylko znaleźć
      tani hotel i... znów tam być!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka