Dodaj do ulubionych

hotele Francja

IP: *.orange.pl 08.10.06, 18:51
warto sprawdzić na best-hotel.pl/hotele-panstwo-Francja całkiem fajne
ceny
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: hotele Francja IP: *.orange.pl 09.10.06, 19:44
      na www.hcsbooking.com i na www.hotelsworld.pl jest to samo
    • iberia30 Re: hotele Francja 17.10.06, 13:00
      a ja polecam :
      www.etaphotel.com/gb/home/index.shtml
      albo
      www.campanile.fr/
      • Gość: gutek Re: hotele Francja IP: *.chello.pl 22.10.06, 18:34
        Mam takie pytanko.jeśli jadę z żoną i dwójką dzieci czy w hotelach Etap i
        Formule muszę brać 2 pokoje
        • aseretka Re: hotele Francja 23.10.06, 06:42
          Jeżeli dzieci nie są jeszcze takie duże możesz zamówić jeden. Warto jednak
          zapytać się o zgodę administratora hotelu.
        • ela.tu-i-tam Re: hotele Francja 23.10.06, 09:56
          Gość portalu: gutek napisał(a):

> Mam takie pytanko.jeśli jadę z żoną i dwójką dzieci czy w hotelach Etap i
          > Formule muszę brać 2 pokoje

Standartowy pokoj w Etap1 to jest duze lozko dotykajace sciane waskim bokiem, a
          nad nim, w przeciwna strone, pietrowe pojedyncze lozko z drabinka. Pokoje za
          zaznaczone dla trzech osob.

Wszystko wiec zalezy w jakim wieku sa dzieci (jesli male to moga spasc z gory,
          jesli duze to zaczyna byc ciasno).
          Najlepiej jest zapytac. Dla maluchow (tak do 3-4 lat) sa zawsze male lozeczka w
          prawie kazdym hotelu, hotelarz dostawi jesli wymiar pokoju pozwala.
          • Gość: gutek Re: hotele Francja IP: *.chello.pl 23.10.06, 19:04
            Córki mają 5 i 12 lat.Więc wychodzi,że muszę skontaktować się z
            hotelem.Jakkolwiek słyszałem też taką opinie,ze te hotele są samoobsługowe badź
            obsługa to kolorowi mieszkańcy Francji,którzy zbytnio nie zwracają uwagi na to
            czy są 3 czy 4 osoby w pokoju.
            • ela.tu-i-tam Re: hotele Francja 23.10.06, 19:17
              Gość portalu: gutek napisał(a):

> Jakkolwiek słyszałem też taką opinie,ze te hotele są samoobsługowe badź
              > obsługa to kolorowi mieszkańcy Francji,którzy zbytnio nie zwracają uwagi
              > na to czy są 3 czy 4 osoby w pokoju.

Z tego co ja wiem, to te hotele sa franchisowane, czyli kazdy kazdziutki ma
              swojego kierownika, ktory z tego zyje, zatrudnia personel do sprzatania itp.

Moim zdaniem jak przyjedziesz po godzinach obecnosci personelu, i wejdziesz na
              karte kredytowa, to mozesz wziac jeden pokoj. Wieczorem czy rano, gdy personel
              bedzie lepiej uprzedzic, ze jest was 4 osoby (chocby dlatego ze zaplacenie
              karta jest zgoda na kontrakt na 3 osoby - czyli ty sie zgodziles na to, a
              hotelarz na tyle osob jest ubezpieczony).
      • habudzik Re: hotele Francja 24.10.06, 09:55
        Ja proponuje hoteliki rodzinne , nieco droższe od F1 ale z atmosferką regionalną .
    • afrayd12 Re: hotele Francja 29.10.06, 20:20
      właśnie wróciłem z francji i rezerwowałem hotel przez www.best-
      hotel.pl , miałem obawy tylko co do podawania nr karty ale wszystko było ok .
      Płatność na miejscu w hotelu a karta była tylko zabezpieczeniem na wypadek
      niedojazdu. ja dobrze się poszuka to na pewno każdy znajdzie oferte dla siebie
      • Gość: Sylvie Re: hotele Francja IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.11.06, 07:04
        A ja np wynajelam mieszkanie 2-pokojowe za 300 euro/tydzien. Hotel moze i
        wychodzi taniej ale w mieszkaniu znacznie przyjemniej i przytulniej. Ale co kto
        lubi... pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka