Gość: kol IP: *.orange.pl 08.10.06, 18:51 warto sprawdzić na best-hotel.pl/hotele-panstwo-Francja całkiem fajne ceny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki Re: hotele Francja IP: *.orange.pl 09.10.06, 19:44 na www.hcsbooking.com i na www.hotelsworld.pl jest to samo Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: hotele Francja 17.10.06, 13:00 a ja polecam : www.etaphotel.com/gb/home/index.shtml albo www.campanile.fr/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: hotele Francja IP: *.chello.pl 22.10.06, 18:34 Mam takie pytanko.jeśli jadę z żoną i dwójką dzieci czy w hotelach Etap i Formule muszę brać 2 pokoje Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: hotele Francja 23.10.06, 06:42 Jeżeli dzieci nie są jeszcze takie duże możesz zamówić jeden. Warto jednak zapytać się o zgodę administratora hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
ela.tu-i-tam Re: hotele Francja 23.10.06, 09:56 Gość portalu: gutek napisał(a): > Mam takie pytanko.jeśli jadę z żoną i dwójką dzieci czy w hotelach Etap i > Formule muszę brać 2 pokoje Standartowy pokoj w Etap1 to jest duze lozko dotykajace sciane waskim bokiem, a nad nim, w przeciwna strone, pietrowe pojedyncze lozko z drabinka. Pokoje za zaznaczone dla trzech osob. Wszystko wiec zalezy w jakim wieku sa dzieci (jesli male to moga spasc z gory, jesli duze to zaczyna byc ciasno). Najlepiej jest zapytac. Dla maluchow (tak do 3-4 lat) sa zawsze male lozeczka w prawie kazdym hotelu, hotelarz dostawi jesli wymiar pokoju pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: hotele Francja IP: *.chello.pl 23.10.06, 19:04 Córki mają 5 i 12 lat.Więc wychodzi,że muszę skontaktować się z hotelem.Jakkolwiek słyszałem też taką opinie,ze te hotele są samoobsługowe badź obsługa to kolorowi mieszkańcy Francji,którzy zbytnio nie zwracają uwagi na to czy są 3 czy 4 osoby w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
ela.tu-i-tam Re: hotele Francja 23.10.06, 19:17 Gość portalu: gutek napisał(a): > Jakkolwiek słyszałem też taką opinie,ze te hotele są samoobsługowe badź > obsługa to kolorowi mieszkańcy Francji,którzy zbytnio nie zwracają uwagi > na to czy są 3 czy 4 osoby w pokoju. Z tego co ja wiem, to te hotele sa franchisowane, czyli kazdy kazdziutki ma swojego kierownika, ktory z tego zyje, zatrudnia personel do sprzatania itp. Moim zdaniem jak przyjedziesz po godzinach obecnosci personelu, i wejdziesz na karte kredytowa, to mozesz wziac jeden pokoj. Wieczorem czy rano, gdy personel bedzie lepiej uprzedzic, ze jest was 4 osoby (chocby dlatego ze zaplacenie karta jest zgoda na kontrakt na 3 osoby - czyli ty sie zgodziles na to, a hotelarz na tyle osob jest ubezpieczony). Odpowiedz Link Zgłoś
habudzik Re: hotele Francja 24.10.06, 09:55 Ja proponuje hoteliki rodzinne , nieco droższe od F1 ale z atmosferką regionalną . Odpowiedz Link Zgłoś
afrayd12 Re: hotele Francja 29.10.06, 20:20 właśnie wróciłem z francji i rezerwowałem hotel przez www.best- hotel.pl , miałem obawy tylko co do podawania nr karty ale wszystko było ok . Płatność na miejscu w hotelu a karta była tylko zabezpieczeniem na wypadek niedojazdu. ja dobrze się poszuka to na pewno każdy znajdzie oferte dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylvie Re: hotele Francja IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.11.06, 07:04 A ja np wynajelam mieszkanie 2-pokojowe za 300 euro/tydzien. Hotel moze i wychodzi taniej ale w mieszkaniu znacznie przyjemniej i przytulniej. Ale co kto lubi... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś