Gość: Rowbahn IP: *.icpnet.pl 21.11.06, 18:42 Gdzie we Francji nad Morzem Śródziemnym są ładne lasy ? Chodzi mi o wypoczynek nad morzem i turystyke rowerową jednocześnie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela.tu-i-tam Re: Lasy nad Morzem Śródziemnym 22.11.06, 00:05 Gość portalu: Rowbahn napisał(a): > Gdzie we Francji nad Morzem Śródziemnym są ładne lasy ? > Chodzi mi o wypoczynek nad morzem i turystyke rowerową jednocześnie ! We Francji lasy publiczne prawie nie istnieja. Tzn mamy parki narodowe, itp, ale lasy sa prywatne. Zakaz wstepu jest regula. Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Lasy nad Morzem Śródziemnym... 22.11.06, 00:37 Korsyka: www.aukadia.net/corsica/index.htm bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: Lasy nad Morzem Śródziemnym... IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 22.11.06, 12:57 proponuje Les Landes, tam sa fajne lasy,Ocean i mniej turystow...a tereny sa plaskie i wszedzie sa specjalne szlaki rowerowe! Odpowiedz Link Zgłoś
zula25 Re: Lasy nad Morzem Śródziemnym... 22.11.06, 18:15 bah77, autor watku pytal o Francje a nie o wyspe do niej nalezaca Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Re: Lasy nad Morzem Śródziemnym... 22.11.06, 20:01 Na poludniu Francji praktycznie nie ma zadnych struktur na jezdzenie rowerem,cos istnieje w okolicach Cannes ale to wszystko jest jeszcze w powijakach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: Lasy nad Morzem Śródziemnym... IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 23.11.06, 12:58 zalezy co dla ciebie znaczy pd francji? bo na przyklad w calej akwitanii jest pelno szlakow rowerowych i to tez jest raczej pd francji! Odpowiedz Link Zgłoś
ela.tu-i-tam Re: Lasy nad Morzem Śródziemnym... 23.11.06, 16:25 Gość portalu: coco napisał(a): > zalezy co dla ciebie znaczy pd francji? bo na przyklad w calej > akwitanii jest pelno szlakow rowerowych i to tez jest raczej pd francji! Aquitaine nie jest nad morzem srodziemnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rowbahn Lasy nad Morzem Śródziemnym. - miejscowości, które IP: *.icpnet.pl 24.11.06, 02:55 W pierwszej kolejności chodzi mi o takie miejscowości, do których można bezposrednio dojechać TGV Marseille Cannes Antibe St Raphael Nice Heyres Sete Agde Odpowiedz Link Zgłoś
habudzik Re: Lasy nad Morzem Śródziemnym. - miejscowości, 25.11.06, 23:33 Polecam okloice Agde i Sete z wymienionych . Odpowiedz Link Zgłoś