lemnos 26.11.06, 14:25 witam, Wybieram sie z zona na tydzien do Paryza na poczatku maja gdzie znalesc jakis fajny hotel do 50 euro za 2 osoby i w centrum. Bede wdzieczny za wszelki info. ghann@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ennka Re: maj 2007 29.11.06, 17:11 Wysłałam Ci info , o które prosiłeś .Mam nadzieję ,że doszło. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: maj 2007 IP: *.zwm.osi.pl 29.11.06, 22:32 Jeśli jedziesz samochodem (choć to nie konieczne) polecam kemping Paris International w Maisons-Lafitte (np. wynajmij w Eurocampie ich wspaniały (!) mobilhome) - kilka minut od stacji RER, którym dojedziesz w minut do dowolnego miejsca w Paryżu ( w maju tanio!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: maj 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 21:46 czy możesz powiedzieć jakie bilety nalezy kupić by dojechać z tego campingu do centrum ? Ile muszę zapłacić 2 osoby dorosłe i dzieci 12,15 lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petra Re: maj 2007 IP: *.cable.satra.pl 09.01.07, 00:46 Czy wiesz jak dojechać na camping Paris International z lotniska w Beauvais??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: maj 2007 IP: *.elpos.net 22.01.07, 23:01 Mam do odsprzedania Voucher do zrealizowania w biurze ITAKA. Obowiązuje na pewno na wyjazd do Paryża (2 osoby). W piątek 26.01.2007 będę wiedzieć, czy na całą Francję ale raczej tak (odbiorę go od organizatora konkursu - Sokpol). Będzie można za niżej podaną kwotę wybrać wycieczkę w biurze. Wygrałem go w konkursie. Nota bene to już druga wycieczka, którą wygrałem (rok temu Maroko) na takich samych zasadach. Chciałbym go odstąpić. Wartość 5.400,- zł. Moja cena 4.500,- (ostatecznie 4.400,- zł ). Jeśli ktoś się wybiera, to może warto pomyśleć i zapłacić mniej. Oferty na mail. W piątek będę wiedzieć więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjmail@wp.pl Re: maj 2007 IP: *.elpos.net 22.01.07, 23:02 Mam do odsprzedania Voucher do zrealizowania w biurze ITAKA. Obowiązuje na pewno na wyjazd do Paryża (2 osoby). W piątek 26.01.2007 będę wiedzieć, czy na całą Francję ale raczej tak (odbiorę go od organizatora konkursu - Sokpol). Będzie można za niżej podaną kwotę wybrać wycieczkę w biurze. Wygrałem go w konkursie. Nota bene to już druga wycieczka, którą wygrałem (rok temu Maroko) na takich samych zasadach. Chciałbym go odstąpić. Wartość 5.400,- zł. Moja cena 4.500,- (ostatecznie 4.400,- zł ). Jeśli ktoś się wybiera, to może warto pomyśleć i zapłacić mniej. Oferty na mail. W piątek będę wiedzieć więcej. Odpowiedz Link Zgłoś