Gość: Anna IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.02.07, 20:22 Jaki camping możecie polecić? Jadę tylko z mężem, lipiec-sierpień 9-10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaathaarina27 Re: Camping na Lazurowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 17:54 www.eurocamp.pl/eurocamp,cennikMobile.xml- jak sądzę wystarczająca ilość informacji która powinna Was zadowolić:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaathaarina27 Re: Camping na Lazurowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 17:55 acha - oraz link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20573&w=55324034 o dyskusji na temat EuroCamp Odpowiedz Link Zgłoś
aja1974 Re: Camping na Lazurowym 14.02.07, 00:52 Witam! Eurocamp na Lazurowym ma wszystkie campingi oddalone od morza o kilka,a nawet kilkanaście kilometrów. Dlatego wybraliśmy Langwedocje również z Eurocampem gdzie będziemy bezpośrednio nad morzem, jedziemy w drugiej połowie sierpnia na 10 nocy kolejne 4 spędzamy we Włoszech nad Gardą(parki rozrywki) mamy zarezerwowany namiot (6 os.) dysponujemy wolnymi miejscami 2+1 lub 1+1, miejsca mamy również w samochodzie (van)taka wspólna wyprawa pozwala na znaczne obniżenie kosztów do 2000zł na rodzinę (paliwo,autostrady,pobyt) + wyżywienie i atrakcje. Jeżeli jesteście zainteresowani proszę o kontakt na skrzynkę aja17@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiki Re: Camping na Lazurowym IP: 87.205.10.* 02.03.07, 14:28 Ja bym odradzał Lazurowe: tłok, koszmarne ceny, małe i wąskie plaże usłane różowymi Angolami i Niemcami... Polecam Atlantyk i Ile d'Oleron. Na wyspę wjeżdża się mostem, plaże są ogromne, campingi "po drugiej stronie drogi" - bajka! Odpowiedz Link Zgłoś
lagik Re: Camping na Lazurowym 12.03.07, 15:02 w Antibes jest camping niecaly kilometr od takiej malej plazy i ok 2-3 od duzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Camping na Lazurowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 12:25 ja bym polecałam camping niedaleko port grimound! byłam tam juz 3 razy i za kazdym razem było super.rodzina atmosferka i wogóle. a campingi (domki) sa niedaleko połozone od morza (z kilkadziesiat metrów) a poza tym dobre miejsce do wycieczek do st tropez, monaco, monte carlo... POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
rafaelsanti3 Re: Camping na Lazurowym- LOLA 11.04.07, 08:55 lola prosze podaj nazwe campingu gdzie bylas w Port Grimoud Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Camping na Lazurowym- LOLA 11.04.07, 09:47 Sprawdz sobie tu www.campingsinfrankrijk.nl/regio.php?regid=21 Odpowiedz Link Zgłoś