Gość: Klara IP: *.um.pabianice.pl 30.04.07, 15:39 czy ktoś z was korzystał w Paryżu z karty Euro>26??? Czy są duże znizki dla posiadaczy tej karty??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
femme-fatale Re: Karta Euro>26 30.04.07, 20:15 Francja, z tego co wiem, nie uczestniczy w programie euro<26. Ale i tak większość zniżek jest dla osób poniżej 26 r.ż. więc wystarczy jakiś dowód tożsamości Odpowiedz Link Zgłoś
ela.tu-i-tam Re: Karta Euro>26 30.04.07, 21:57 femme-fatale napisała: > Francja, z tego co wiem, nie uczestniczy w programie euro<26. Ale i tak > większość zniżek jest dla osób poniżej 26 r.ż. więc wystarczy jakiś dowód > tożsamości Ja za duzo nie wiem, ale moja corka - mniej niz 26 lat - kupuje taka karte (bo to nie za darmo, tylko sie wykupuje na rok), i uzywa glownie do kina. Z ta karta nie ma ZADNYCH znizek na bilety metra czy RER. Linie lotnicze nie wymagaja karty, tylko dowod osobisty z data urodzenia i zdjeciem. Jesli pamietam, to mozna miec znizki na kolejach - ale bilety u nas to jak na loterii, czyli z taka karta nie koniecznie na kazdy pociag, czy kazdy dzien. Odpowiedz Link Zgłoś