Dodaj do ulubionych

Paryż,Disneyland

08.05.07, 13:25
Witam!!!
Wybieramy się rodzinnie od 23czerwca do Paryża i Disneylandu 2+2 samochodem.
Na jakim campingu najlepiej się zatrzymać pod Paryżem? (jakie ceny?)
Jak dojechać (nie samochodem)do centrum? Do disneylandu również?
Jakie są ceny karnetów lub biletów na metro?
A może ktoś jedzie jeszcze w tych dniach ? Z okolic Czestochowy i Łodzi?

Agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewik Re: Paryż,Disneyland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 11:52
      Proponuje po prostu wynajc sobie mieszkanko w Paryzu,ceny przystepne a i
      wszedzie blisko, niestety wynajmuje sie na min 7 dni, ale chyba to akurat jelsi
      juz sie jedzie taki kawal. moge Wam pomoc, pisz na ewelinam10@gazeta.pl
      • Gość: pawcio 39 Re: Paryż,Disneyland IP: *.proton.net.pl 14.05.07, 14:34
        www.paruvendu.fr/html/adserver/campagnes/ed.htm masz tutaj gazetkę z
        zakupami ceny aktualne
        www.paris-air-show.com/en/ tutaj jest o Air Show
        www.ed-fr.com/ lista sklepów do zlokalizowania.

Podczas pobytu w zeszłym roku były STRASZNE UPAŁY no niby są automaty z wodą
        chłodzoną lub Colą 0,5l za 1,5 Euro ale Cola 2L kosztuje 2 Euro no i wszystko
        razy CZTERY OSOBY za jednym razem a ciepła Cola to ... tfu jak i piwo też.
    • Gość: pawcio 39 Re: Paryż,Disneyland IP: *.proton.net.pl 14.05.07, 14:08
      www.ratp.fr/ tutaj jest wszystko o komunikacji w Paryżu,jakie są strefy,
      po ile bilety, linie metra ... byłem w zeszłym roku i się nie zgubiłem.W tym
      roku lecę też 22.06 do Paryża rodziną 2+2.Najlepsze rozwiązanie ekonomiczno
      czsowe i nie męczące wynajmuję mieszkanie z LODÓWKĄ i KUCHNIĄ.Po Paryżu śmigamy
      metrem ostatnio mieliśmy bilety Paris Visite może i drogie ale byliśmy w
      Disneylandzie i w Wersalu i 2x na lotnisku - mieliśmy bileciki na 5 stref wiec
      wsiadaliśmy i wysiadaliśmy gdzie bądź.Proponowałbym zostawi to autko i też
      śmigac metrem lub klimatyzowanym autobusikiem.Polecam dla męża Air Show jest w
      tym roku do niedzieli tj.do 24.06 ale nie dojedziecie ... stoi tam concord 2
      szt i being 747 jambo i wiele innych samolotów i rakieta kosmiczna ARIAN
      wszystko można pomaca i zrobic sobie fote.Do Disneya też pojedziemy na cały
      dzień - ale to i tak mało...Wszystko jest doskonale opisane wiec nie
      zginiecie.Ja stawiam zawsze na samolocik bo mieszkam pod Krakowem i jestem w
      Paryżu o 14.30 na Orly piękna sprawa.Wynajmuje mieszkanko wpadam jeszcze do
      taniego sklepiku po zakupki dla naszej czteroosobowej rodzinki i wypoczywamy.
    • tuptus-6 Re: Paryż,Disneyland 15.05.07, 21:25
      wrocilem z paryza cena biletu do disneylandu 44 euro cena od grupy min 10 osob
      33 euro do centrum metro do disneylandu pociag
    • tuptus-6 Re: Paryż,Disneyland 15.05.07, 21:28
      na razie tyle na jak dlugo minimum 7 dni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka