Dodaj do ulubionych

Tani hostel w Paryżu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 18:26
Sporo zostało już napisane (przeważnie dobrego) o paryskim hotelu 'Formula 1', ale że wyjeżdżał będę sam to trochę bez sensu płacić te 42 euro za pokój w 3 łóżkami. Szukam więc czegoś tańszego wyłącznie do przenocowania. Znalazłem już dosyć dobrze położony '3 Ducks Hostel' (place Etienne Pernet) za 24 euro/noc (czerwiec '09) w pokoju 6 osobowym (śniadanie w cenie). Ale może znacie coś równie dobrze położonego ale jeszcze tańszego? Jestem turystą budżetowym, więc na niskiej cenie zależy mi najbardziej, natomiast wszelkie luksusy i śniadanie nie są konieczne.
Obserwuj wątek
    • ennka Re: Tani hostel w Paryżu 02.11.08, 00:04
      Przejrzyj tą stronę ,są tam tańsze propozycje.
      www.cheapest-hostels.com/
      Pamietaj tylko ,że jeśli weźmiesz tańszy hostels na obrzeżach
      Paryża ,to róznice wydasz na przejazdy .
      • Gość: misior33 Re: Tani hostel w Paryżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 00:36
        Dzięki za adres! Zajrzałem tam i od razu znalazłem - Friends Hostel‎ (przy
        Boulevard Chapelle) oddalony jest od centrum tak samo daleko jak ten poprzedni,
        ale kosztuje już tylko 16 euro za noc. Rewelacja!
        • Gość: misior33 Re: Tani hostel w Paryżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 00:51
          > Friend's Hostel‎...

He he he - znalazłem także w necie kilka opinii na temat tego miejsca.
          Zapowiadają się niezłe przygody...

>>> Crap (Cameron, from Australia)

>>> This was by far the worst hostel experience I have had in three months. This
          place is basically in the middle of the Arab district, and is very sketchy...
          (Greg, from USA)

>>> Horrible place!!! (Michal, from Poland)

Podoba mi się to miejsce ;-)
          • ennka Re: Tani hostel w Paryżu 02.11.08, 14:40
            Fajnie ,że znalezłeś to ,czego szukałeś.
            Mam nadzieję ,że nie zmienisz zdania po powrocie.
            Mnie by te wypowiedzi lekko zestresowały.
            Baw się dobrze.
    • Gość: Benek Re: Tani hostel w Paryżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 16:55
      Paryz.com.pl ma spory wybór hosteli. Masz tam także zdjęcia. Może coś znajdziesz
      na swoją kieszeń i oczekiwania.
    • Gość: madzia Re: Tani hostel w Paryżu IP: *.zone2.bethere.co.uk 18.11.08, 17:04
      Witam
      napewno moge wam odradzic hostel o nazwie 3ducks w ktorym sama bylam. warunki higieniczne sa beznadziejne, korzysta sie z publicznej toalety na zewnatrz i prysznica, hostel znajduje sie w centrum paryza i przylega do baru takze jest dosc glosno.co do sniadania dostaje sie mala buleczke i kawe.
      nie przejmowala bym sie gdyby wybrany hostel znajdowal sie daleko od centrum poniewaz metro pomaga w szybkim i latwym przemieszczaniu sie. bielet dwudniwu na 3 zony kosztuje 14,40 nie trzeba laczycgo z busami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka