Gość: Maciek IP: *.chello.pl 08.11.08, 15:04 Czy ktoś moze poelecic jakis dobry nocleg np w hostelu, dla dwoch osob, w miare za rozsadna cene< tak do 120 zl za osobe>?Lokalizacja obojetna, byle by nie pod Paryzem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
123martaw Re: Paryż-hostele 17.11.08, 08:58 na przełomie sierpnia i września korzystaliśmy z wynajętego mieszkania przez www.centreparis.com - wynajęliśmy studio w strefie 2 czyli blisko centrum (15 min piechotą do Luwru). studio czyli taka kawalerka z aneksem kuchennym i łazienką, w pełni wyposażona w potrzebne sprzęty kuchenne (talerze, kubki, czajnik, żelazko, telewizor, radio, kuchenka, pościel i reczniki). naprawdę super! zapłaciliśmy 70 euro za dobę (niezależnie od ilości osób a może być do czterech bo jest jedno duże łóżko i sofa rozkładana czyli 4 os się zmieszczą. nic tańszego się na pewno nie znajdzie w tej cenie i nawet nie warto szukać. wejdż na stronę i obejrzyj sobie te mieszkanka. choć system kodów wygląda na skomplikowany to w gruncie rzeczy jest naprawdę fajny i bezpieczny. polecam wszystkim. warunek - trzeba znać francuski lub angielski żeby załatwić formalności :) Odpowiedz Link Zgłoś
emma65 Re: Paryż-hostele 04.12.08, 13:27 Ja zawsze rezerwuję przez www.booking.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Paryż-hostele IP: *.kolornet.pl 07.01.09, 09:30 Witam! Razem z chłopakiem jedziemy w marcu na 2 dni (i 2 noce) do Paryża. Chcielibyśmy zwiedzić jak najwięcej, dlatego zależy nam na wynajęciu TANIEGO hostelu w samym centrum. Proszę o poradę gdzie (do jakiego hostelu) moglibyśmy pojechać. Chciałabym wcześniej zarezerwować.Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gus Re: Paryż-hostele IP: *.interpc.pl 07.01.09, 15:40 My w dwoje byliśmy w pażdzierniku w hotelu Darcet i płaciliśmy 350 euro za 6 nocy .W cenie jest śniadanie. Pokoje z łazienkami ipysznicem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Paryż-hostele IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.09, 19:31 centreparis.com. 55 E za dobę za całą kawalerkę w centrum(saint joseph studio) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Paryż-hostele IP: *.chrobry.pl 10.08.09, 17:12 Czy mogłabym prosić o dokładniejsze namiary na tą kawalerkę? Gdzie jest usytuowana? Podróżuję z dwójką małych dzieci i muszę dość starannie wybierać lokalizację, żeby nie zamęczyć szkrabów! Pozdrawiam! Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henk Re: Paryż-hostele IP: *.chello.pl 09.01.09, 23:22 Szukaj na stronie:http: www.hostelworld.com/hostels/Paris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gelo72 Re: Paryż-hostele IP: 212.106.23.* 22.09.09, 13:24 to chyba najtańszy hotel w paryżu prz samym placu republiki www.hihostels.com/dba/hostels-Paris---Jules-Ferry-020131.en.htm cena 22,5 euro ze sniadaniem żyć nie umierac jest wypozyczalnia rowerów bo lepszego srodka do zwiedzania paryża nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
loo-zak Re: Paryż-hostele 10.10.09, 22:19 Poszukuję apartamentu, hostelu w Paryżu dla 6 osób ale na dwie noce w listopadzie Prosze o polecenie czagoś w rozsądnych cenach /do 35EUR za osobę/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klo Re: Paryż-hostele IP: *.chello.pl 12.10.09, 17:09 www.hotelsworld.pl zobacz tu wpisz dateę przyjazdu wyjazdu , hotele nieraz są dużo tańsze niż hostele wrzuć , sortowanie po cenie na pewno coś znajdziecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gelo72 Re: a my tu nocujemy22,50 euro ze sniadaniem IP: 212.106.19.* 13.10.09, 14:46 www.hostelsclub.com/hostel-en-8962.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Paryż-hostele IP: *.aster.pl 18.11.09, 22:26 Jesli chodzi o hotele ,to ja bardzo czesto korzystam z tej oferty eSKY www.esky.pl/hotele.html tutaj masz naprawde szeroki wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Paryż-hostele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 12:19 Na paryz.com.pl sprawdzałeś? W ub. roku robiłem przez nich rezerwacje. Ceny zaczynają się od kilkunastu euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka brzydulkaa Re: Paryż-hostele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.10.09, 07:18 ja będę w paryżu od 3 do 7 listopada. za ten czas, 4 noce zapłaciłam 78 euro w hostelu w dzielnicy Montmartre 78 euro. w pokoju 8 osobowym, ale mnie to nie przeszkadza, byle tylko na chwile się przespać....... Odpowiedz Link Zgłoś