Gość: eska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 11:19 Czy ktoś był w Park Hotelu w Capo Vaticano (Kalabria) i mógłby powiedzieć cokolwiek o nim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Capo Vaticano i Park Hotel IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 20:20 Witam, ja również szukam wszelkich informacji o tym hotelu. Może ktoś coś wie? Sprawdzałam nawet na google earth, ale trudno mi określic jak daleko do stacji kolejowej czy jakichś autobusów... Help....:) Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Capo Vaticano i Park Hotel 07.06.10, 20:42 Dokladnie Santa Maria w Ricadì, a Ricadì nalezy do capo Vaticano. forum.gazeta.pl/forum/w,206,111083563,,Kalabria_Hotel_Residence_Vilaggio_Baia_d_Ercole.html?v=2 We Wloszech czesto miejscowosci skladaja sie z roznych czesci. Opinii niestety nie widze. Pociag lokalny w Ricadì. Jeszcze autobusy, ale rozklad zeszloroczny: www.tropeaonline.it/orari-autobus.htm www.parkhotelcalabria.eu/ Nic innego na razie nie widac. Moze poszukaj w innych watkach o Capo Vaticano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Capo Vaticano i Park Hotel IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 23:51 Wielkie dzięki! Takiej stronki z autobusami właśnie mi było trzeba:). Opinie na holidaycheck mam wygooglowane, okolica obejrzana z satelity, ale gdyby ktoś miał osobiste doświadczenia z tym hotelem lub okolicą - bardzo proszę o info. Dzięki serdeczne:) Pozdrawiam:) Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Capo Vaticano i Park Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 10:50 Nie jestem wybredna, dużo chodzę, ale 3 km do stacji lub banku, to trochę za daleko!!brak jakiejkolwiek rozrywki. Ja byłam od 11.06 i było puściutko. Zajete tylko 4 pokoje!!! to o czymś świadczy. w hotelu obok:Polacy, Niemcy, Holendrzy-bardzo zadowoleni.Nikomu nie polecam tego hotelu. nawet z małymi dziećmi, bo nie ma żadnych atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Capo Vaticano i Park Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 10:45 Hotel ładny ale nic w nim nie ma!!!jedzenie okropne . hotel zamykali o 20.00 a otwierali o 8.00. nuda, cisza i daleko wszędzie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yacky Re: Capo Vaticano i Park Hotel IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.10, 09:40 Wróciłem 2 tyg. temu. Hotel: natrysk za "ceratką". Położenie - wieś kalabryjska, 300m. to dojście plażą, bo asfaltem to 1,5km. Widoki piękne, morze kryształ, plaża wąska, cisza, spokój. Wyżywienie: śniadania marne (codziennie to samo), obiady wybór z 3 dań pierwszych i drugich (mnie smakowało), mało sałatek, owoców brak. Komunikacja fatalna. Polecam pociąg, ale do stacji jest kawałek drogi. Polecam małowymagającym. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Capo Vaticano i Park Hotel 07.07.10, 09:42 Owocow brak? To wstyd naprawde. Z czystej ciekawosci, co bylo na sniadanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yacky Re: Capo Vaticano i Park Hotel IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.10, 14:03 2 plasterki salami, 2 plasterki serka żółtego, 2 "kapselki" dżemiku, 2 półkromeczki białego chlebka, croissant i codziennie ten sam zestaw Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Capo Vaticano i Park Hotel 07.07.10, 16:49 A to rozumiem. W takim razie nie bede pisac, co daja na sniadanie w wioskach turystycznych. :) Lista bylaby dluga. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Capo Vaticano i Park Hotel 07.07.10, 17:08 Tak, Linn :-) Albo, jak sie samemu zrobi zakupy sniadaniowe,chleb kupi goracy od lokalnego "panettiere", a owoce dopiero co zerwane z drzewa od "fruttivendolo". Obiad w lokalnej restauracji, zamiast w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś