Dodaj do ulubionych

Kalabria z Triadą - Hotel TRAF 3*** HB

06.09.10, 22:28
Bardzo proszę o Waszą opinię. Wybieramy się w sobotę na niezły TRAF :) Czyli 14 dni do hotelu, który poznamy na miejscu - TRAF HB 3* w Kalabrii.. Czy ktoś wie czego możemy się spodziewać?

Chciałam także zapytać o miejsca warte odwiedzenia.
Jaka jest najlepsza komunikacja i jakie ceny?

Skąd najlepiej wykupić wycieczkę na Sycylię?

Będę wdzięczna za każdą poradę.
Obserwuj wątek
    • Gość: natalia Re: Kalabria z Triadą - Hotel TRAF 3*** HB IP: *.home.aster.pl 21.07.11, 08:32
      I jak udały się wakacje? mamy wykupioną tę samą ofertę na wylot w tę sobotę. Jak hotel i wrażenia? Będę wdzięczna za szybką odpowiedź.
      • Gość: nuciola Re: Kalabria z Triadą - Hotel TRAF 3*** HB IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.11, 17:03
        W lipcu ludzie z trafu byli zakwaterowani w Old River spodziewaj sie hotelu na odludziu....
        • Gość: natalia Re: Kalabria z Triadą - Hotel TRAF 3*** HB IP: *.home.aster.pl 21.07.11, 17:06
          dzięki :) a coś więcej? :) załujecie wyboru ofery traf?
          • Gość: nuciola Re: Kalabria z Triadą - Hotel TRAF 3*** HB IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.11, 17:12
            Ja nie byłam z trafu. Widziałam go tylko z góry, gdy jechaliśmy do Sciaron hotel.
            Generalnie przygotuj się na długie wędrówki po bezdrożach, widoki cudne ale infrastruktura turystyczna marna.
            • Gość: i jeszcze Re: Kalabria z Triadą - Hotel TRAF 3*** HB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 20:58
              Na Sycylię można wybrać się Triadą 56 euro od osoby z polskim pilotem, biuro w Tropei za 50 - bez przewodnika w języku polskim, w jakim będzie? niemiecki lub włoski najczęściej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka