mikakw 13.05.11, 13:11 szukam fadnego i niedrogiego apartamentu na tydzień w sierpniu w Toskani moze ma ktos coś ciekawego do polecenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Apartament Toskania 13.05.11, 13:30 Niedrogiego to raczej nie w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pag Re: Apartament Toskania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 16:47 A w lipcu? Szukam domku/mieszkania nad morzem. Ceny w internecie załamują. Lin-lin proszę o poradę? Trzy tygodnie, cztery osoby, morze, / lotniska: Piza, Bolonia, Trapani, Rzym. Już jestem wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pag Re: Apartament Toskania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 16:48 przepraszam miało być linn-linn i bez znaku zapytania. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Apartament Toskania 13.05.11, 20:35 Jesli sierpien, to ceny sa zawsze najwyzsze i najlepiej tego okresu unikac. Z tego, co podajesz, to ja bym wybrala: - Rzym i potem Sardynia - Trapani i potem San Vito Lo Capo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Apartament Toskania IP: *.ip.shentel.pl 17.05.11, 21:28 Witam, odsprzedam pobyt na campingu Cecina Valle z Eurocamp dla dwóch osób dorosłych i dwójki dzieci w dniach 25-06 do 05-07-2011. Proszę o kontakt na maila: malgorzatampm@gmail.com Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
awokado_j Re: Apartament Toskania 15.05.11, 20:39 swietny artykul o Toskanii czytalem na bhclub pl, zajrzyj, bo moze Ci sie przydac jesli sie wybierasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
irek_mik Re: Apartament Toskania 18.05.11, 13:53 W sierpniu może być trudniej o tani apartament w Toskanii.Ja przed 3 laty rezerwowałem w Belvilli/przełom czerwca i lipca/ -apartament Fienile koło Bucine,warunki były bardzo dobre,wśród winorośli,basen,niedaleko do Sieny,można robić wypady do Umbrii,nad Jez.Trasimeno.Bardzo mile wspominam też pobyt w kamiennym domku na kempingu Norcenni Girasole/blisko Florencja,dobre zaplecze dla dzieci/.Nawiasem mówiąc,bardzo ciekawe namiary na apartamenty w Toskanii spotkałem w ostatnim numerze Voyage. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Apartament Toskania 18.05.11, 14:09 Co prawda Podere Chiaromonte to agroturystyka, ale moze sie przyda: agasstuff.blogspot.com/search/label/W%C5%82ochy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Apartament Toskania IP: *.bialystok.vectranet.pl 20.05.11, 20:45 czy w agroturystykach parkingi sa darmowe??? Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Apartament Toskania 21.05.11, 17:28 Zazwyczaj sa. Zobacz jeszcze na www.booking.com Mozna przez nich zamawiac albo potem znalezc strone danego hotelu i zamawiac bezposrednio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocham Włochy Re: Apartament Toskania IP: *.play-internet.pl 22.05.11, 14:17 Zerknij tutaj: www.apartamenty-toskania.com. To apartamenty w tradycyjnym toskańskim domu na wzgórzu we wschodniej Toskanii, z pięknym widokiem, przy granicy z często niedocenianą Umbrią. Właścicielem jest młody bezproblemowy Włoch mówiący po angielsku. To świetne miejsce dla osób szukających pięknych krajobrazów i 'prawdziwych' Włoch, nieopanowanych przez turystów. Polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Apartament Toskania 22.05.11, 17:35 wszystko ladne, tylko ze nie mozna przyjechac z psem. szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimka Re: Apartament Toskania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.11, 14:03 Z tego co wiem w agroturystkach czesto sa darmowe parkingi, na pewno drozej bedzie w miastach - hotelach! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Apartament Toskania IP: 94.167.110.* 23.05.11, 22:27 Z psem bez problemu i jest basen www.fattoriabacio.com kontakt przez Tomka z winoispiew.com Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Apartament Toskania 24.05.11, 07:03 Wloska agroturystyka tania nie jest: czesto nawet klasy lux. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Apartament Toskania IP: *.bialystok.vectranet.pl 04.06.11, 22:43 Ja zawsze korzystam z TRIP ADVISOR! Odpowiedz Link Zgłoś
mikakw Re: Apartament Toskania 06.06.11, 10:47 pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g580240-d1027491-Reviews-Poggio_Asciutto-Greve_in_Chianti_Tuscany.html jedziemy tutaj wprawdzie nie jest tanio ale mam nadzieje ,ze sie nie zawiode opinie sa super. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Apartament Toskania 06.06.11, 11:07 Faktycznie warto zapamietac: opinie bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś