Gość: kmg IP: *.mmj.pl 28.05.11, 07:41 Witam Proszę o info gdzie najbardziej opłaca się tankować po drodze do Italii ? W Czechach, Austrii czy już w Italii ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beniu11 Re: Jak z tankowaniem po drodze. 28.05.11, 07:53 Ale jaką trasą chcesz jechać? Ja jeżdżę przez Boboszów ,Brno,Mikulov,Wiedeń i problemów ze stacjami nie widziałem:) Jeśli chodzi o LPG w Czechach nie ma problemu,gorzej w Austrii jest tylko jedna stacja na 103 km za Wiedniem AGIP.Italia też nie ma problemu z LPG. Benzyna jest droższa we Włoszech niż w Austrii.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmg Re: Jak z tankowaniem po drodze. IP: *.mmj.pl 28.05.11, 10:34 Beniu - dziekuję za info. Chodzi mi właśnie o to gdzie jest taniej. Ale kolega post niżej już udostępnił mi link. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Ceny paliw IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 07:59 Wybieraj ceny paliw. Odpowiedz Link Zgłoś
rekrut1 Re: Ceny paliw 28.05.11, 23:57 Tu znajdziesz sporo interesujących Cię informacji. podroze.auto-swiat.pl/przepisy-drogowe-w-szwecji/Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik Re: Ceny paliw IP: *.modemy2.ostrowski.pl 29.05.11, 11:42 W tej tabelce cena za gaz we Włoszech - 0,78 euro - drożej niż w Austrii i Niemczech - to nie pomyłka? W zeszłym roku najdrożej było w Austrii - a tu wychodzi o 0,18 euro taniej... spora różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyżyk Re: Ceny paliw IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.11, 19:27 0,78 to aktualna cena = wróciłem wczoraj z Lombardii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyżyk Re: Ceny paliw IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.11, 19:49 www.pzmtravel.com.pl/paliwa-w-europie.html Odpowiedz Link Zgłoś
minimax66 Re: Jak z tankowaniem po drodze. 30.05.11, 00:02 Ta strona z cenami paliw jest chyba lepsza niż PZMOT. www.e-petrol.pl/index.php/notowania/rynki-zagraniczne/stacje-paliw-europa Odpowiedz Link Zgłoś
minimax66 Re: Jak z tankowaniem po drodze. 30.05.11, 00:24 A tu jeszcze strona z cenami paliwa we Włoszech www.prezzibenzina.it/ W Livigno, we Włoszech, jest taniej, ale to strefa wolnocłowa. Odpowiedz Link Zgłoś