Dodaj do ulubionych

Apartamenty w Bibione

25.10.11, 23:23
Witam

Prosilabym o info odnośnie fajnych apartamentów w Bibione. Jadę z dwójką dzieci 6 i 4 lata. Glównie chodzi mi o coś sprawdzonego ponieważ niektóre zdjęcia w agencjach są odstraszające bądź ich wogóle nie ma.
Z góry dziękuję

Pzdr
Basia
Obserwuj wątek
    • Gość: bajka Re: Apartamenty w Bibione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 09:31
      Kilka lat temu byliśmy z dziećmi w villi Santa Cruz na ulicy Via Delfino. Byliśmy bardo zadowoleni. w villi jest sześć apartamentów; trzy na górze i trzy na dole. Górne mają balkony a dolne małe ogródki. Mieliśmy środkowy z ogródkiem. Było to bardzo wygodne, dzieci mogły się tam bawić, posiłki też jedliśmy w ogródku. Do plaży jest około 250m, do centrum jeszcze bliżej.
      • Gość: artik Re: Apartamenty w Bibione IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.11, 18:00
        Zobacz agenzia europa dwa razy korzystałem z ich usług, zdjęcia pokrywały się z rzeczywistością.
    • skladnicawycieczek Re: Apartamenty w Bibione 28.10.11, 15:52
      Mam sprawdzone apartamenty w Bibione:
      AZZURRO
      TIVOLI
      SPORTING
      Organizatorem wyjazdu jest biuro EPT. Mają już ofertę na lato 2012
      • Gość: snowsunanfun Re: Apartamenty w Bibione IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.13, 17:11
        polecam www.travelbook.pl/page_szukaj5.html#!operator=18716;panstwo=7;data1=2012-10-30;results=100;order=cenaasc
        od 169 zł/os./tydzień !!!
    • Gość: SNOWSUNANDFUN Re: Apartamenty w Bibione IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 10:26
      Witam,

Zostało Nam ok. 20 miejsc do sprzedania w autokarze do Bibione w terminie 28.06-14.07.2013 wyjazd z Warszawy( inne miasta na zapytanie) cena 450 zł/os.

Dla zainteresowanych mamy również zakwaterowanie; Nasza grupa będzie w obiektach Laguna S Elena oraz Solarium :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka