Dodaj do ulubionych

Niedrogie kempingi

21.02.12, 12:09
Szukam kempingu na lato (mamy namiot i po prostu zamierzamy go rozbić) w Toskanii i nad Jeziorem Garda. Czy cena 60 euro na przełomie czerwca i lipca dla 4 osób (w tym dzieci 3 i 7 lat) to standard?
Można coś znaleźć taniej?
Poprzednie dwa lata spedzaliśmy w Chorwacji i 30 euro za ten zestaw to był już xczterogwiazdkowy kemping.
Obserwuj wątek
    • Gość: e Re: Niedrogie kempingi IP: *.tktelekom.pl 21.02.12, 12:58
      Tu wyjdzie 44,5 euraki:
      www.campingmareblu.com/en/prezzi-mareblu.php
    • stokrotka445 Re: Niedrogie kempingi 21.02.12, 16:11
      Polecam kemping Ramazzotti - w okolicach Ravenny
      www.campingramazzotti.it/index.php?option=com_content&view=article&id=7&Itemid=12
      Niedrogi, bez basenu ale w własną plażą na którą wchodzi się prosto z kempingu, morze jest tam długo płytkie - idealne dla dzieci, jest plac zabaw i różne animacje dla dzieci. Autobusem miejskim można dojechać do Ravenny i pooglądać słynne mozaiki...
    • Gość: ted Re: Niedrogie kempingi IP: 87.204.190.* 26.02.12, 21:09
      polecam tu. Byłem 2x Namiot można rozbić w lesie. Kemping ma własną plaże
      zobacz ich stronę www
      Poczytaj na tym forum
      forum.gazeta.pl/forum/w,206,114712556,114712556,Rosolina_Mare_czy_ktos_tam_byl_lub_sie_wybiera_.html
    • Gość: aga Re: Niedrogie kempingi IP: *.retsat1.com.pl 27.02.12, 16:54
      witam. też wybieramy się w tym roku do Włoch pod własny namiot - pierwszy raz - do tej pory jeździlismy z Vacansoleil. I stąd moje pytanie - podobne do tytułowego. kto może polecić camping nad Gardą lub w Toskanii ( ale tylko nad morzem ) - koniecznie z basenem. przejrzałam już wiele stron i nadal nie wiem na co się zdecydować.
      • Gość: ~itmen Re: Niedrogie kempingi IP: *.ip.netia.com.pl 27.02.12, 21:50
        Ja pisałem o campingu w m.Lazise ale mój post z niewiadomych przyczyn został usuniety.
    • Gość: Trzynasty Re: Niedrogie kempingi IP: *.leon.com.pl 27.02.12, 21:29
      www.camping.it - tam znajdujemy zawsze coś fajnego za dobrą cenę.
    • Gość: Ania Re: Niedrogie kempingi IP: *.unknown.vectranet.pl 01.03.12, 14:30
      A mozesz podać nazwy tych kempingów w Chorwacji. Szukam czegoś na lato i nijak nie mogę znaleźć za 30 euro za rodzinę 2+2:(
      • Gość: ANnA Re: Niedrogie kempingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.12, 14:55
        np Lanterna albo Zaton z kempingów Europy
        • olgadylewska Re: Niedrogie kempingi 02.03.12, 01:40
          kemping Rolli nad Gardą- 43,6 euro w sezonie 2+2
          www.gardalake.it/campingrolli/
          kemping Le Soline -Toskania -37,5 euro 2+2
          www.lesoline.it/ecampeggio.htm
          kempingi osobiście sprawdzone, nie są czterogwiazdkowe ale zupełnie przyzwoite i świetne jako baza wypadowa. jeśli potrzebujesz więcej informacji, chętnie napiszę.
          • Gość: aga Re: Niedrogie kempingi IP: *.retsat1.com.pl 05.03.12, 11:50
            obejrzałam campingi polecane przez ciebie i oba sprawiają miłe wrażenie. mam jednak pytanie. Jak z czystością sanitariatów nad Gardą - bo na wielu forach piszą , ze dobrze nie jest. I czy namioty rozbija się na otwartm terenie czy może są jakieś zacienione miejsca.
            • Gość: wera Re: Niedrogie kempingi IP: *.karolin.pl 05.03.12, 16:37
              Europa Silvella - bardzo ładny i czysty kemping! Tak odnośnie czystości sanitariatów :)
            • olgadylewska Re: Niedrogie kempingi 24.03.12, 23:22
              Kemping Rolli nad Gardą jest niewielki, więc nie ma tam tłumów. Toalety były w porzadku, choć bez luksusu. Bylam tam 2 razy, ale zawsze pod koniec sezonu, więc obłożenie mniejsze, co wpływa na czystość. Co do zacienionych miejsc, to nad Gardą miejsca na namioty są otwarte, są drzewa, jedynie przy pełnym obłożeniu może nie starczyć cienia. Nie mieści się tam jednak zbyt wiele namiotow. Co do Toskanii i Le Soline, to kemping położony jest tarasowo na fragmencie olbrzymiego gaju oliwnego, cienia nie brakuje. Jedynym mankamentem są prysznice na żetony (jeden wystarcza na normalną kąpiel bez problemu). Plusem mili wlaściciele, wspaniałe widoki,dobra lokalizacja i basen otwarty do północy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka