Dodaj do ulubionych

spiaggia e mare

IP: *.swietojanska.net 11.07.12, 15:03
Witam, czy wybiera się ktos na ten kemping w lipcu?
My jedziemy z dwójką dzieci. Proszę o jakieś praktyczne rady dotyczące kempingu .
Obserwuj wątek
    • fiska1 Re: spiaggia e mare 19.06.14, 11:39
      Podbijam - Porto Garibaldi - Spiaggia e mare
    • aseretka Re: spiaggia e mare 19.06.14, 12:30
      Camping bardzo przyjemny. Ładna, szeroka plaża, łagodne zejście do morza i długo, długo płytko, co jest plusem dla dzieciaków, a minusem dla chcących popływać i nie obijać się kolanami o dno. :) Mankamentem jest z kolei brak płytkiego basenu dla maluchów. Jest co prawda wydzielony basen dla dzieci, ale dość głęboki jak np. dla 2-latków., no i woda nie jest w nim podgrzewana.
      Praktyczne rady - zabrać sporo środków przeciw komarom, bo jest tam ich naprawdę dużo. Mnie osobiście one nie przeszkadzają, bo nie jestem uczulona na ich ukąszenia. Niestety trudno było zjeść posiłek na tarasie mobilhoumu, a bestie wdzierały się do wnętrza domku nawet przez małe dziurki w założonych na oknach moskitierach.
      -
      • aga_i_oli Re: spiaggia e mare 19.06.14, 13:18
        Ja bym tylko dodała, że w zeszłym roku była Polska animacja :)
    • Gość: Sebek Re: spiaggia e mare IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.14, 18:24
      Jedziemy od 28.06 z rodzinką. Do zobaczenia
      • Gość: ebe-10 Re: spiaggia e mare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.14, 00:23
        Czy może Mi ktoś napisać gdzie robiliście zakupy blisko tego Kempingu? Jakieś duże centrum handlowe gdzie kupie wszystko co potrzeba? Na kempingu w sklepie ceny sa większe jak w markecie,a jeść coś trzeba....no i pić!
        • sempre_dritto Re: spiaggia e mare 18.07.14, 07:26
          np.tu
          www.google.pl/maps/@44.678098,12.226331,3a,75y,3.27h,77.62t/data=!3m4!1e1!3m2!1sAC55r1lW6JVvlepkO4MCkw!2e0
          • Gość: ebe-10 Re: spiaggia e mare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.14, 00:23
            Takiego dużego SPARA nie widziałam nigdy,a trochę widziałam! A targi jakieś z owocami,bardzo lubię takie zakupy.Jadę od 1.09. jakie owoce wtedy sa najlepsze we Włoszech i w tym regionie?
            • sempre_dritto Re: spiaggia e mare 20.07.14, 08:49
              Za owocami rozglądaj się na przydrożnych straganach. Z tego co pamiętam, to kilka sklepików było też koło portu, tam można też kupić ryby.
              No i oczywiście jeszcze mercato, ale tam więcej chińskich pierdółek niż porządnych rzeczy.
        • Gość: tiss Re: spiaggia e mare IP: *.internetia.net.pl 19.07.14, 08:45
          Supermarket Bennett i Centrum Handlowe Le Valli - kilometr od kempingu przy drodze SS Romea.
    • Gość: piotr Re: spiaggia e mare IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.14, 09:41
      Witam,
      Czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć, jak jest z parkowaniem na tym campingu. Czy można parkować koło namiotu, czy obowiązkowy jest parking centralny? Z góry dzięki, Piotr
      • sempre_dritto Re: spiaggia e mare 18.07.14, 14:07
        Z tego co pamiętam, to parkowało się koło namiotu.
        • Gość: Rysiek Re: spiaggia e mare IP: *.ipsc.com.pl 30.07.14, 14:48
          Wszystkie parcele mają miejsce parkingowe przy namiotach, niestety parcele nie są równe i przy niektórych namiotach jest tak mało miejsca, że nie da się zaparkować (zwłaszcza większym samochodem). Sami mieliśmy taką parcelę (co mi nie przeszkadzało, bo i tak wolałem parking ogólny).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka